21 / 05 / 2024

Beylikdüzüne meydan projesi

Beylikdüzüne meydan projesi

Beylikdüzü'ne kazandırılacak üç köy üç meydan projesini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri tasarlıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sunumları izledi.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Kırlangıç Evler Beylikdüzü ne zaman satışa çıkıyor? İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü detayları!

Kırlangıç Evler Beylikdüzü projesine dair detaylar merak ediliyor. İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü hakkında detayları!

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Beylikdüzü Babacan Central!

Beylikdüzü Babacan Central projesi ile ilgili detaylar haberimizde ye alıyor. İşte Beylikdüzü Babacan Central fiyat listesi ve proje detayları...

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Beylikdüzü–İncirli Metro Hattı inşaatı 2021'de başlayacak!

İstanbul’da metrobüs hattını rahatlatacak olan metro hattı için İBB adım attı. İBB, Ulaştırma Bakanlığı’na devredilen İncirli-Sefaköy metrosunun, Beylikdüzü’ne kadar uzatılarak tek hat olacak şekilde bir an önce yapımına başlanması için belediyeye devrini talep etti...

Beylikdüzü'ne metro hattı için kaynak bekleniyor!

Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ''Beylikdüzü metro hattı, projelendirme süreçlerini geçti. Bu hat 10-12 sene önce bitirildi ancak kaynak gerekiyor'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

Beylikdüzüne meydan projesi Haberi

Beylikdüzüne meydan projesi

Beylikdüzü'ne kazandırılacak üç köy üç meydan projesini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri tasarlıyor. 


Kavaklı, Gürpınar ve Yakuplu mahallelerinin kırdan kente dönüşüm sürecinin çok boyutlu ele alındığı sunumu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, genç yeteneklere teslim ettikleri proje için "3 üniversite ile kurduğumuz bu işbirliği çok anlamlı" dedi. 


Beylikdüzü Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile anlamlı bir işbirliği kurdu. Önce Üniversite Rektörü Prof. Yalçın Karayağız'ı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, birlikte imzaladıkları protokol ile Beylikdüzü'nde kentsel tasarım ve kentsel yenileme çalışmalarına başlandı. Protokolün ardından İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden oluşturulan öğrenci grupları Beylikdüzü'nde yoğun bir saha araştırması yaptı. Değerlendirmeler neticesinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde akademisyenler...