28 / 04 / 2024

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.



Güven Reform Group’un İstanbul Beylikdüzü’ne yapacağı Violet Diamond projesi, resmen başlıyor. Söz konusu projede 328 konut ve 10 ticari alan yer alacak.

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve bu kapsamda, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci de başlamıştı. Violet Diamond projesi için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak ilgili projenin arsa alanının 10 bin 233 metrekare ve inşaat alanının da 48 bin 923 metrekare olduğu belirtildi.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

8 BLOKTA TOPLAM 328 KONUT VE 10 TİCARİ ALAN

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek olan proje Gürpınar Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde inşa edilecek. Bahsi geçen alanda yıkım işlemleri tamamlanmıştı.

Proje doğrultusunda; A, B, C, D, E, F1, F2, G bloklar olacak şekilde toplam 8 blokta 328 konut ve 10 ticari alan olacak. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

İlgili projedeki A-B-C-D bloklar bir bodrum+zemin+7 normal kat olacak şekilde toplam 9 kat olarak tasarlandı. Aynı zamanda, bloklardaki bodrum katlarda dükkanlar bulunacak.

E blok, bir bodrum+zemin+ 7 normal kat olmak üzere toplam 9 kat şeklinde tasarlanırken, her bir katta toplam 6 daire olacak.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

F1-F2 blokta her katta 5 daire bulunacak. Bloklardaki bodrum katlar dahil tüm katlar konut olacak şekilde tasarlandı. 

G blokun bodrum katta sekiz daire, normal katlarda altı daire yer alacak.

KAPALI SPOR SALONU VE ÇOCUK OYUN ALANI OLACAK

Proje alanında konutlar ve ticari alanlar haricinde 180 metrekare kapalı spor salonu yer alacak. Bunun yanı sıra, projede 48 metrekare alanda çocuk oyun alanı ve çocuk bakım odası ve 36 metrekare alanda da kadın ve erkek olmak üzere iki adet mescit olacak.

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Caddebostan Ulaş Apartmanı satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

Fabay Kuşadası Evleri yüzde 40 peşin 24 ay vade fırsatıyla ön satışta! Yeni proje!


Geri Dön