01 / 05 / 2024

Beyoğlu BIG

Beyoğlu BIG

10 milyar liralık projeye sahip 32 Beyoğlu yatırımcısı dünyaya açılıyor. Beyoğlu Belediyesi Başkanı Demircan öncülüğünde kurulan 'BIG' öncelikle Cannes'daki MIPIM'de boy gösterecek.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması 1-2 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle; Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) Beyoğlu’nun geleceğini yatırımcılar ve kamuoyu ile paylaşılacak. 

Beyoğlu projeleri Harvard'da anlatılacak!

Fuara katılan Harvard Üniversitesi Tasarım Okulu Başkanı Profesör Eugene Kohn, çok yaratıcı ve duyarlı bulduğu BIG’in Beyoğlu projelerini Harvard’da anlatmak üzere Ahmet Misbah Demircan’ı ABD’ye davet etti.

Beyoğlu Cannes'da dünya vitrinine çıktı!

Beyoğlu’nun değişim sürecinde rol alan 32 büyük ölçekli yatırımcının, 10 milyar TL değerindeki projeleri ile Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde bir araya geldiği Beyoğlu InvestorsGroup (BIG), uluslararası arenadaki ilk adımını Cannes’da attı...

Beyoğlu Investors Group projelerini MIPIm'de vitrine çıkardı!

Beyoğlu’nun değişim sürecinde rol alan 32 büyük ölçekli yatırımcının, 10 milyar TL değerindeki projeleri ile Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde bir araya geldiği Beyoğlu Investors Group (BIG), uluslararası arenadaki ilk adımını Cannes’da attı.

Misbah Demircan: Beyoğlu'nu uluslararası vitrine çıkarmak istiyoruz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın kuruculuğunu üstlendiği BIG, prestijli projeleriyle, 10-13 Martta Cannes'da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de Beyoğlu'ndaki projeleri temsil edecek.

Beyoğlu'nu uluslararası vitrine çıkarmak istiyoruz!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın kuruculuğunu üstlendiği BIG, prestijli projeleriyle, 10-13 Martta Cannes'da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de Beyoğlu'ndaki projeleri temsil edecek.

Beyoğlu kentsel dönüşüm projeleri yatırımları bir araya geldi!

İSTANBUL Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projelerinde yer alan 32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda bir araya geldi..

32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group'ta toplandı!

İstanbul Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projelerinde yer alan 32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda bir araya geldi. BIG, ilk etapta Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM'de ilçeyi uluslararası yatırımcılara tanıtacak

Beyoğlu yatırımcıları BIG'le Mıpım Fuarı'na katılıyor!

10 milyar liralık projeye sahip 32 Beyoğlu yatırımcısı dünyaya açılıyor. Beyoğlu Belediyesi Başkanı Demircan öncülüğünde kurulan 'BIG' öncelikle Cannes'daki MIPIM'de boy gösterecek.

Beyoğlu'nda 1 milyon metrekarelik yeni dönüşüm çalışması!

Beyoğlu'nun değişim sürecinde rol alan 32 büyük ölçekli yatırımcı, Beyoğlu Investors Group (BIG) adı altında bir araya geldi. Beyoğlu'nun 1 milyon metrekareden fazlasını dönüştürmek için yaptığı aktif yatırım değeri 10 milyar TL'yi buluyor.

Beyoğlu'nda dokuz yılda 5 bin bina restore edildi!

Beyoğlu Belediyesi, 9 yılda 5 bin tarihi binayı yeniledi. Belediye, işlev ve estetiğini yitiren binlerce binayı restore etmeye devam ediyor. Aslına uygun olarak yenilenen binalardan biri de Beyoğlu Belediye Binası.

Beyoğlu'nun Sosyal Market projesinden 20 bin kişi faydalanıyor!

Beyoğlu Belediyesi; "Sosyal Market" projesiyle İhtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı sağlıyor. İlçe halkının gıda, giyim, temizlik malzemesi, yakacak gibi ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Market'ten şu an yaklaşık 20 bin kişi faydalanıyor...

Beyoğlu BIG Haberi

Beyoğlu BIG

BEYOĞLU'NA yatırım yapan 32 büyük yatırımcı Beyoğlu Belediyesi'nin kurucusu olduğu Beyoğlu Investors Group (BIG) adlı platform altında bir araya geldi. Aralarında GAP İnşaat, Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, GVK gibi grupların yer aldığı ve bölgede toplam 10 milyar TL'lik yatırıma sahip olan platform, öncelikle 10-13 Mart'ta Gannes'da düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de kendini gösterecek. Yeni platform hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Kısa süre önce, yatırım yaparak ilçemizi güzelleştirmeye gönül vermiş şirketlerle Beyoğlu'nu uluslararası vitrine çıkarmak amacıyla bir oluşum sürecine girdik. BIG'in sloganının ise 'İstanbul'un Kalbi' olmasına karar verdik. BIG içerisindeki şirketI lerin yaptığı yatırımlarla I Kara köy, Tarlabaşı, Okmeydanı, Pivalepaşa'da dönüşümü başlattık ve Beyoğlu'nda toplamda 1 milyon metrekareden fazla alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi....