18 / 05 / 2024

Beyoğlu Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre projesi çed

Beyoğlu Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre projesi çed

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi'nde yer alan Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre Projesi'nin ÇED toplantısı 30 Kasım 2015 günü yapılacak!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Halk GYO Beyoğlu Binası 168 bin TL'ye 20 yıllığına kiralandı!

Halk GYO'nun "Beyoğlu Binası"sının tamamının, "Taksim Yatırım Gayrimenkul A.Ş." firmasına kiralanmasına aylık 168 bin TL'ye kiralanmasına ilişkin 10+10 yıl süreli sözleşme imzalandı.

Halk GYO Beyoğlu Binası değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beyoğlu binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı.  

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

Halk GYO Beyoğlu binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Beyoğlu binası 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Beyoğlu konut yatırımcısına kazandırıyor!

Beyoğlu, konut yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bölgede yapılan yatırımın geri dönüşüm süresi 17 yıl olarak belirtiliyor. İstanbul’da bazı ilçelerde bu süre 31.5 yıla kadar yükseliyor. 

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Beyoğlu Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre projesi çed Haberi

Beyoğlu Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre projesi çed

T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müsürlüğü tarfından; İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi'nde Cami Kebir Mahallesi Mevkii'nde İstanbul ''Haliç Yat Limanları ve Kompleksi (3 otel, 2 Yat Limanı, İskeleler) Entegre Projesi'' yapılaması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Haliç Kongre Merkezi, Pera Blok, Lale Salonu


Toplantı Yerinin Adresi: Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:19 Beyoğlu/İstanbul


Toplantı Tarihi: 30.11.2015


Toplantı Saati:...