01 / 05 / 2024

beyoğlu istanbul ekonomisine değer katıyor mu

beyoğlu istanbul ekonomisine değer katıyor mu

Yıllara meydan okuyan Beyoğlu iki bölümden oluşuyor, İstiklâl Caddesi merkezli sit alanı Tarlabaşı, Tophane ve Cihangir 'i kapsıyor. Bu alandaki yapı stokunun rehabilitasyonu süreci hızla ilerliyor.

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Burj İstanbul  Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi açıldı!

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

İstanbul Defterdarlığı, Beyoğlu'ndaki 5 gayrimenkulü satıyor!

Beyoğlu'nda yer alan ve toplam satış bedeli 4 milyon 380 bin TL olan 5 adet gayrimenkul, İstanbul Defterdarlığı tarafından satışa çıkarılıyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

beyoğlu istanbul ekonomisine değer katıyor mu Haberi

beyoğlu istanbul ekonomisine değer katıyor mu


Beyoğlu, yıllara meydan okuyan yüzlerce yapı stokuyla değerine değer katarak bugünlere geldi. Bu değer şehrin ekonomisine de yansıyor. Turizm, kültür sanat, sinema, yeme içme ve eğlence endüstrilerinin bir arada bulunduğu mahalleler ayn birer değerleme konusu olabilecek kadar özel. Beyoğlu iki bölümden oluşuyor, İstiklâl Caddesi merkezli sit alanı Tarlabaşı, Tophane ve Cihangir'i kapsıyor. Bu alandaki yapı stokunun rehabilitasyonu süreci hızla ilerliyor. 2012 yılında Tarlabaşı'nda sadece belediyenin yürüttüğü 300 binanın restorasyonuna başlandı. Her köşesi şantiyeye dönüşen ilçenin kalbi Taksim bile bundan nasibini almış durumda. Çalık Gayrimenkul'ün yürüttüğü Tarlabaşı 360 Ofis projesi başta olmak üzere Ofton İnşaat ve diğerlerinin dönüşüme paralel yürüttükleri projeler mevcut yapılara da değer kazandırıyor. 


GALATA VE TOPHANE ÇEKİCİLİĞİ 

Galata, Tophane cezbedicilikte birbiriyle yansıyor. Ömektepe ve 70 bin nüfuslu Okmeydanı projeleriyle...