02 / 05 / 2024

Beyoğlu Look iletişim

Beyoğlu Look iletişim

Şehrin merkezinde yaşamayı ve çalışmayı sevenler için İstanbul’un tam kalbinde, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yepyeni bir proje yükseliyor. Beyoğlu Look projesi 2 Ekim'de görücüye çıkıyor...

Beyoğlu'na kentsel dönüşüm sözü!

CHP Beyoğlu Belediyesi başkan adayı Alper Taş, Beyoğlu ilçesi Hasköy Kalaycıbahçe’de seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Taş, “Yerinde dönüşüm yapacağız'' dedi.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Beyoğlu 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacak!

Son 10 yıllık dönemde Beyoğlu’nun bir yatırım ve cazibe merkezi olarak çok farklı sektörlerde büyük gelişim sağladığını söyleyen Prof. Dr. Kerem Alkin, Beyoğlu2nun 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti.

Beyoğlu'na yatırım yapan kazanacak!

Beyoğlu'ndaki değişim ve dönüşümün ele alındığı Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması bugün Grand Pera'da gerçekleşti.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu’nda son dönem yaşanan değişim yüzünden pek çok mekan kapılarını kapatırken Galatasaray’daki Yapı Kredi Kültür Sanat, yaklaşık iki yıllık tadilatın ardından, daha verimli bir mekan ve yeni sergileriyle kapılarını açıyor.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Maltepe Marmarada Evleri iletişim!

Maltepe Marmarada Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Satıroğlu İnşaat'ın projesi Marmarada Evleri, 246 daireden oluşuyor...

Beyoğlu Look iletişim Haberi

Beyoğlu Look iletişim

Beyoğlu’nun tarihi ve kültürel dokusunu modern yaşamın gereksinimleriyle buluşturan Beyoğlu Look ofis/studio projesinin 2 Ekim 2013 Çarşamba günü gerçekleşecek tanıtım toplantısı 2 Ekim Çarşamba günü saat 09.30'da Pera Palace Jumeirah'da...