27 / 04 / 2024

beyoğlu mahalle bahçeleri 2020

beyoğlu mahalle bahçeleri 2020

İstanbul Beyoğlu'ndaki altıncı mahalle bahçesi vatandaşlar ve çocukların katılım gösterdiği törenle hizmete girdi.

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Beyoğlu Fetihtepe Mahalle Bahçesi hizmete açıldı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki altıncı mahalle bahçesi vatandaşlar ve çocukların katılım gösterdiği törenle hizmete girdi.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

Beyoğlu'na kentsel dönüşüm sözü!

CHP Beyoğlu Belediyesi başkan adayı Alper Taş, Beyoğlu ilçesi Hasköy Kalaycıbahçe’de seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Taş, “Yerinde dönüşüm yapacağız'' dedi.

Beyoğlu Roma Bahçesi’ne sosyal tesis yapılacak!

İSTANBUL’un Beyoğlu ilçesindeki Cihangir Kılıçali Mahallesi’ndeki Roma Bahçesi’nin otoparkında yapımına başlanan ‘Cihangir İBB Sosyal Tesisleri’, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla planlara işlendi.

Beyoğlu Roma Parkı için resmi açıklama!

Beyoğlu Belediyesi, eski Roma Bahçesi ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yapılacak olan sosyal tesisin Roma bahçesinin üst kısmında yer alan arkeolojik alandan bağımsız 1150 metrekarelik başka bir arsada inşa edileceğini açıkladı.

Beyoğlu'nda 6 mahalle riskli alan ilan edildi!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Beyoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Karapınar tarafından 300 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bahçeşehir, 2.Kısım Mahallesi, A.Kahveci Caddesi'nde kuruldu.

Elysium Soul Beyoğlu'nda 1+1 bahçeli daireler 979 bin TL!

Elysium Soul Beyoğlu projesinde 1+0, 1+1, 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksleri yer alıyor. 6 bin 610 metrekare alan üzerinde yayılan proje Ofton İnşaat imzasını taşıyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu'nda teslimler 2017'de!

Ofton İnşaat imzasıyla yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksleri tasarlandı. Elysium Soul Beyoğlu projesinde toplam bağımsız birim sayısı 225 olarak yer alıyor.

Elysium Soul Beyoğlu'nda 1+1 çatı dubleksi 830 bin TL'ye!

Elysium Soul Beyoğlu projesinde toplam bağımsız birim sayısı 225 olarak yer alıyor. Ofton İnşaat imzasıyla yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksleri tasarlandı.

beyoğlu mahalle bahçeleri 2020 Haberi

beyoğlu mahalle bahçeleri 2020

Beyoğlu Belediyesi, Fetihtepe Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı. Gerçekleştirilen açılışa Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Müftüsü Arif Cevlek ve ressam Mehmet Sinan Kuran'ın yanı sıra vatandaşlar ve çocuklar katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız açılışta, daha yeşil bir Beyoğlu için çalıştıklarını dile getirdi.

Mahalle bahçelerinde çocuklanın keyifli zaman geçireceğini dile getiren Başkan Yıldız, şunları söyledi:

"Hobi bahçelerinde çocukların elleri toprağa değsin diye mahalle bahçelerini yapıyoruz. Beyoğlu'nun 45 mahallesinde bu hobi bahçelerini yapmayı planlıyoruz. Bugün altıncı hobi bahçemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Amacımız her hafta çocuklarımızın daha yeşil ortamlara kavuşmasını sağlamak."

Ressam Mehmet Sinan Kuran da belediyeye yeni hizmete açılan alan için teşekkürlerini sunarak, "Bir bütünün parçası olduğumuzu gerçekten idrak etmemiz lazım. Türkiye hepimizin, çocuklarımıza yatırım yapmamız lazım....