04 / 05 / 2024

Beyoğlu Perşembe Pazarı Sınır yenileme alanı

Beyoğlu Perşembe Pazarı Sınır yenileme alanı

Beyoğlu Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı sınırları içerisinde bulunan alan Yenileme Alanı olarak ilan edildi..

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Beyoğlu’nda pazar sabahı depremi! Beyoğlu'nda dört katlı metruk binanın duvarı çöktü

Beyoğlu’nda dört katlı metruk binanın duvarında çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşte detaylar…

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Beyoğlu Belediyesi'nden 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan kargir bina vasıflı gayrimenkul 31 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Mart 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediyesi'ne ait olan altında dükkan bulunan kagir apartman vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu Arapcami Mahallesi yenileniyor!

Beyoğlu Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı sınırları içerisinde bulunan alan Yenileme Alanı olarak ilan edildi..

Safranbolu Perşembe Pazarı'nda sona yaklaşılıyor!

Safranbolu Belediyesi tarafından yıkılarak yerine daha modern bir yapı ile hizmete girecek olan Perşembe Pazarı üst kapatma projesinde sona yaklaşılıyor.

İzmit Perşembe Pazarı taşınacak yer arıyor!

Perşembe Pazarı, 15 Temmuz’dan sonraki iki Perşembe kurulamadı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüşen Ahmet Serim "Doğu Kışla alanı ilk düşünülen bölge. Önümüzdeki Perşembe gününe kadar bu sorunun çözüleceğine inanıyoruz.” dedi.

Kocaeli İzmit Perşembe Pazarı taşınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi ve Pazarcılar Odası’nın ortak kararıyla Perşembe Pazarı Cumartesi Pazarı alanında kurulacak.

THK'dan Beyoğlu'nda satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Beyoğlu'nda bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 25 Şubat 2016 Perşembe günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Elysium Soul Beyoğlu basın toplantısı ertelendi!

Ofton İnşaat, sahip olduğu tarihsel ve kültürel birikimiyle İstanbul’un ruhunu yansıtan Dolapdere’de inşa edeceği Elysium Soul Beyoğlu Projesi’nin lansman toplantısı 10 Aralık 2015 Perşembe gününe ertelendi.

Çorum Sungurlu'da perşembe pazarının çatısı yenileniyor!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçenin iki pazarından biri olan Perşembe Pazarı’nda yapılacak tadilat çalışmalarından sonra İlçe’ye yakışır hale getirileceğini söyledi.

Migros Beyoğlu Balık Pazarı'nda mağaza açtı!

Migros Ticaret AŞ, tarihteki ilk mağazasını açtığı Beyoğlu Balık Pazarı’na “Migrosjet” ile geri döndü. Açılışın ardından geçen 58 yılda Migros’un mağaza sayısı 1.257’ye ulaştı.

Beyoğlu Perşembe Pazarı Sınır yenileme alanı Haberi

Beyoğlu Perşembe Pazarı Sınır yenileme alanı

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Yenileme Alanı Olarak Kabul Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Karar 

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı Sınırları  içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen yenileme alanı olarak kabul edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2/2/2017 tarihli ve 1715 sayılı yazısı üzerine 5366 sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanunun 2. maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 20/2/2017 tarihinde kararlaştırıldı.


Kararın eki için