04 / 05 / 2024

Beyoğlu Piyalepaşa satılık daire

Beyoğlu Piyalepaşa satılık daire

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme kampanyası!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul 'da fiyatlar 793 bin TL'den başlıyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme kampanyası..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Esta Beyoğlu Projesi satılık!

Esta Beyoğlu Projesi satılık konut seçeneklerinde 1+1'den 4+1 dublekse kadar alternatifler sunuluyor. Proje İstanbul Beyoğlu'da hayata geçiriliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa satılık daire Haberi

Beyoğlu Piyalepaşa satılık daire

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesi Aralık 2018 yılında tamamlanacak.  Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul  projesinin ilk etabı 760 daire, 190 rezidans ve ticari ünitelerden, ikinci etabı 250 daireden oluşuyor. 


Dairelerin  1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Beyoğlu Piyalepaşa Evleri'nde konutların büyüklükleri 60,08 metrekare ile 240,58 metrekare arasında değişiyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Polat Holding bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul  imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul 'da diğer bir ödeme planına göre 60 ay o faizle veya 120 ay 0,45 faiz oranıyla ödemeler yapılarak daire sahibi olunabiliyor.


82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul'da daire sahiplerine  çocuk oyun alanı, fitness, sauna, spor alanı, yüzme havuzu, otopark gibi imkanlar sağlanıyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017...