04 / 05 / 2024

Beyoğlu şehit muhtar mahallesinda boş bina mı çöktü

Beyoğlu şehit muhtar mahallesinda boş bina mı çöktü

Beyoğlu'nda 5 katlı boş bir bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta daha önce boşaltılan ve çevresi sacla kaplanan binadan sesler gelmesi üzerine, çevre sakinleri sokaktan geçenleri uyardı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Jame Jam Turizm Organizasyon Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jame Jam Turizm Organizasyon Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Hassan Sharıfıtorbatı tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Erkin Yalçın tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Beyoğlu'nda 5 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 5 katlı boş bir bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta daha önce boşaltılan ve çevresi sacla kaplanan binadan sesler gelmesi üzerine, çevre sakinleri sokaktan geçenleri uyardı.

Bodik Otelcilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodik Otelcilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yılmaz ve Ahmet Yılmaz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Beyoğlu'nda 2 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 2 katlı metruk bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Fındıklı Sokaktaki yaklaşık 3 yıl önce boşaltılan 2 katlı bina, henüz belirlenemeyen nedenle yıkıldı.

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Mecit Mahir Durakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Turan Caddesi'nde kuruldu.

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İdris Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Ana Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Beriller Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beriller Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Müjde ve Ayhan Taşdemir ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi, 2 milyon TL sermaye ile 1 Haziran'da, Beyoğlu, Şehir Muhtar Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde açıldı.

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadi Alshirazi Alsabbagh tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Consept Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consept Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Eljailani Fadlalla Elhaj tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Beyoğlu şehit muhtar mahallesinda boş bina mı çöktü Haberi

Beyoğlu şehit muhtar mahallesinda boş bina mı çöktü

Beyoğlu'nda 5 katlı boş bir bina çöktü. Alınan bilgiye göre, Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta daha önce boşaltılan ve çevresi sacla kaplanan binadan sesler gelmesi üzerine, çevre sakinleri sokaktan geçenleri uyardı. Durum, polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi.


Bu sırada bina büyük bir gürültüyle çöktü. Çevredeki bazı binalarda da hasar oluştu.  


Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemi aldı. İtfaiyenin yaptığı ilk incelemede binada kimsenin bulunmadığı belirlendi.


Önlem olarak alana AFAD ve AKUT ekipleri de sevk edildi. Ekiplerin, köpek ve cihazlarla enkaz altında arama çalışmaları sürüyor.


AA




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Şehit Muhtar Mahallesi, Taksim Yağhanesi Sokak'ta bulunan 5 katlı metruk binadan saat 11.00 sıralarında çatırdama sesleri gelmeye başladı. Sesleri duyan esnaf sokaktan geçenleri uyararak uzaklaştırdı. Bina saat 11.10 sıralarında...