03 / 05 / 2024

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İdris Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Ana Çeşme Sokak'ta kuruldu.



Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İdris Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Ana Çeşme Sokak'ta kuruldu.


Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkulü satın alma, satma, pazarlama, kiralama, aracılık etme, komisyonculuğunu yapma ve sözleşmeler düzenleme, her türlü tapu ve kadastro işlemi yapma veya yaptırma, ayrıca yabancıların gayrimenkul satın alım, satım ve kiralama işlemlerini ilgili kamu kurum ve kuruluşlarında nezdinde takip etme, gayrimenkul yönetimi için ofis ve şubeler açma ve personel istihdam etme konularında iştigal edecektir. 2. Yurt içi ve yurt dışında, her türlü inşaat işleri, tesisat, elektrik, hafriyat, taahhüt ve müteahhitlik işleri, toplu konut ve kooperatif meskenleri, kentsel dönüşüm, kat karşılılığı inşaatlarını yapma, satış ve pazarlama, sözleşme yapma, tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapma, onarım, değişim ve yenileme işlerini yapma ve yaptırma ile iştigal etmek. 3. Tüm sağlık kuruluşları ve vatandaşların ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaların ithalat ve ihracatı, toptan ve perakende alımı satımı, ticareti, dağıtımı, taahhütlere girme, teknik servis ve bakım hizmetlerini verme, yurt içi ve dışında pazarlanması ve ticareti ile iştigal etmek.   4. Her türlü ham petrol ve türevi ürünlerin ithalat, ihracat ve ticareti, bu kapsamda açıklanan tüm konularla ilgili gerekli izin ve lisansların alımı, ayrıca her türlü yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesislerini kurma, karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu ile yurtiçi ve yurtdışında kimyasal madde ve petrol taşımacılığı yapma, filolar kurma, satma, kiralama ve kiraya verme, akaryakıt, sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG), doğal gaz (LNG) ve elektrikli araç şarj istasyonları kurma, ayrıca her türlü oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazlarının depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması ile iştigal etmek. 5.Şirketin faaliyet konuları ile ilgili her türlü gayrimenkul ve bunlara müteallik hakları iktisap etme, satın alma, inşa etme, ettirme, kiralama, rehin veya ipotek tesis etme, ihalelere katılma,  yerli ve yabancı özel ve tüzel kişilerle işbirliği yapma, yurtiçi ve yurtdışındaki ortaklıklar kurma veya iştirak etme, tahvil ve hisse senetlerini satın alma ve satma, teminat olarak gösterme, şirket iştigal konularında danışmanlık, müşavirlik, acentelik, organizasyon ve aracılık hizmetleri verme, gözetim ve kontrol hizmetleri yapma, her türlü ürün, makine, donanım ve hizmeti ithal ve ihraç etme işlemlerini yapmak. 6. Ayrıca şirket, yukarıda sayılanlardan başka işler de yapmak istediği takdirde Yönetim Kurulunun teklifi üzerine, keyfiyet Genel Kurulun onayına sunulacak ve Genel Kurulda bu yolda bir karar alındıktan sonra başka işler de yapabilecektir.   



Geri Dön