19 / 05 / 2024

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adresi

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adresi

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İdris Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Ana Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Örfi Bilgin tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Pb Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pb Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raşa Boduroğlu tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adresi

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İdris Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Ana Çeşme Sokak'ta kuruldu.


Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkulü satın alma, satma, pazarlama, kiralama, aracılık etme, komisyonculuğunu yapma ve sözleşmeler düzenleme, her türlü tapu ve kadastro işlemi yapma veya yaptırma, ayrıca yabancıların gayrimenkul satın alım, satım ve kiralama işlemlerini ilgili kamu kurum ve kuruluşlarında nezdinde takip etme, gayrimenkul yönetimi için ofis ve şubeler açma ve personel istihdam etme konularında iştigal edecektir. 2. Yurt içi ve yurt dışında, her türlü inşaat işleri, tesisat, elektrik, hafriyat, taahhüt ve müteahhitlik işleri, toplu konut ve kooperatif meskenleri, kentsel dönüşüm, kat karşılılığı...