07 / 05 / 2024

Beyoğlu son yangın

Beyoğlu son yangın

Beyoğlu’nda bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı kadına yardım için tüm mahalleli seferber oldu. sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılan kadının şok geçirdiği belirlendi...

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile S. Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Beyoğlu'ndaki kaçak yapılar dijital ortamda tespit edilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun tamamını 3 boyutlu teknolojiyle dijital ortama aktardı ve kayıt altına aldı.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Halk GYO Beyoğlu Binası 168 bin TL'ye 20 yıllığına kiralandı!

Halk GYO'nun "Beyoğlu Binası"sının tamamının, "Taksim Yatırım Gayrimenkul A.Ş." firmasına kiralanmasına aylık 168 bin TL'ye kiralanmasına ilişkin 10+10 yıl süreli sözleşme imzalandı.

Smn Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Smn Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Görgülü tarafından açıldı.

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İman Tajık tarafından açıldı.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Beyoğlu Belediyesi'ne arazi tahsisi açıklaması! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurumun TÜRGEV'den geri aldığı Beyoğlu'ndaki binanın Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

İzmir Büyükşehir, Beyoğlu'ndaki arsasını satıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1959 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinden satın aldığı arsa, 60 yıl sonra satılmak isteniyor. AK Partili meclis üyeleri, satılmasını istemedikleri arsaya 'İzmir Evi' yapılmasını talep ediyor... 

Beyoğlu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne? 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kentteki kentsel dönüşüm projelerinin son durumu hakkında bilgi verdi. Yıldız, ayrıca Atatürk Kültür Merkezi'nin yaklaşık bir yıl sonra açılacağını söyledi. 

Beyoğlu'nda metruk binada yangın çıktı!

İstanbul Beyoğlu'nda metruk bir binada yangın çıktı. 3 katlı metruk binadaki yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Beyoğlu son yangın Haberi

Beyoğlu son yangın

Beyoğlu’nda bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı kadına yardım için tüm mahalleli seferber oldu. sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılan kadının şok geçirdiği belirlendi.

Yangın, saat 06.30 sıralarında Beyoğlu Çukur Mahallesi Kalyoncu Kulluğu Caddesi üzerindeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, yaşlı bir kadının yaşadığı bir evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri ise caddeyi şerit çekerek kapattı.


YAŞLI KADIN DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangının söndürüldüğü esnada 80 yaşındaki Nuran isimli yaşlı bir kadın dumandan etkilendi. Değneğiyle apartmandan indirilen yaşlı kadın, mahalleli tarafından evinin karşısındaki bir dükkan da sandalyeye oturtuldu. Ardından vatandaşlar dumandan etkilenen yaşlı kadın için sağlık ekiplerine bilgi...