05 / 05 / 2024

Beyoğlu Tarlabaşı360 iletişim

Beyoğlu Tarlabaşı360 iletişim

Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin (Tarlabaşı360) ilk etap inşaatı devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, projenin bölgeye çok büyük kıymet kattığını belirtti.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Beyoğlu'na yatırım yapan kazanacak!

Beyoğlu'ndaki değişim ve dönüşümün ele alındığı Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması bugün Grand Pera'da gerçekleşti.

Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Beyoğlu Taksim 360 Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor.

Taksim 360 Beyoğlu 2017 fiyat listesi!

Taksim 360 Beyoğlu 2017 fiyat listesi konutlarda 333 bin dolardan başlıyor. kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri 2017 fiyat listesi!

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 741 bin 500 TL'den başlıyor. Proje 82 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Taksim 360 Beyoğlu Konutları güncel fiyat!

Taksim 360 Beyoğlu Konutları güncel fiyat bilgisi kapsamında projede daire fiyatları 511 bin dolardan başlıyor. Projede 60 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor...

Beyoğlu Tarlabaşı360 iletişim Haberi

Beyoğlu Tarlabaşı360 iletişim

Proje genelinde, Tarlabaşı'nda bulunan 9 yapı adasında, 20 bin metrekarelik alandaki 210'u tescilli olmak üzere 269 yapıda, yenileme ve restorasyon çalışmaları yapılıyor.


Otopark alanlarının tamamının yeraltında olduğu projede, ilk etapta yer alan ofis bölümleri, 2016 yılı sonuna doğru, rezidans bölümleri ise 2017 sonuna doğru tamamlanacak.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, projenin bölgeye çok büyük kıymet kattığını belirtti.


Demircan, "20 bin metrekarelik bir alanı kapsayan projede, yolun altında otoparklar var. 'Otopark problemi var' diye Tarlabaşı'nda hayat durmuştu. Oysa bakın Tarlabaşı'ndaki sokaklar dış cephesi orijinaline uygun olarak restore edildi. Yerin altı oyulup, otopark yapılacak. Binalar da içten birleştirilip iç bahçeler gerçekleştirilecek. Binaları içten daha kullanışı hale getirdik ama bunu tarihi mirasa sahip çıkarak başardık. Bu kendi çapında bir devrimdir. Türkiye ve dünya için...