05 / 05 / 2024

Beyoğlu Tarlabaşı360 son durum

Beyoğlu Tarlabaşı360 son durum

Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin (Tarlabaşı360) ilk etap inşaatı devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, projenin bölgeye çok büyük kıymet kattığını belirtti.

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Beyoğlu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne? 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kentteki kentsel dönüşüm projelerinin son durumu hakkında bilgi verdi. Yıldız, ayrıca Atatürk Kültür Merkezi'nin yaklaşık bir yıl sonra açılacağını söyledi. 

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Beyoğlu’nda konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda konut fiyatları yükselişe geçti. Markalı konut projelerinde dairelerin metrekare fiyatı 40 bin liraya çıktı. Ofis metrekare fiyatları da son 4 yılda yüzde 90 artarak, 12 bin lira oldu. 

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Beyoğlu 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacak!

Son 10 yıllık dönemde Beyoğlu’nun bir yatırım ve cazibe merkezi olarak çok farklı sektörlerde büyük gelişim sağladığını söyleyen Prof. Dr. Kerem Alkin, Beyoğlu2nun 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti.

Taksim 360 daire ve ofis fiyatları!

Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'da inşa ediliyor. Taksim 360 daire ve ofis fiyatları ne kadar?

Beyoğlu'nun marka değeri yükseliyor!

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile son günlerde çok konuşulan ilçe olan Beyoğlu hakkında röportaj gerçekleştirdi..

Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Beyoğlu Taksim 360 Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor.

Çalık Taksim 360 konut ödemeleri!

Çalık Taksim 360 konut ödemeleri kapsamında dairelere 60 ay sıfır faizle sahip olmak mümkün. Proje Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'da inşa ediliyor...

Beyoğlu Tarlabaşı360 son durum Haberi

Beyoğlu Tarlabaşı360 son durum

Proje genelinde, Tarlabaşı'nda bulunan 9 yapı adasında, 20 bin metrekarelik alandaki 210'u tescilli olmak üzere 269 yapıda, yenileme ve restorasyon çalışmaları yapılıyor.


Otopark alanlarının tamamının yeraltında olduğu projede, ilk etapta yer alan ofis bölümleri, 2016 yılı sonuna doğru, rezidans bölümleri ise 2017 sonuna doğru tamamlanacak.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, projenin bölgeye çok büyük kıymet kattığını belirtti.


Demircan, "20 bin metrekarelik bir alanı kapsayan projede, yolun altında otoparklar var. 'Otopark problemi var' diye Tarlabaşı'nda hayat durmuştu. Oysa bakın Tarlabaşı'ndaki sokaklar dış cephesi orijinaline uygun olarak restore edildi. Yerin altı oyulup, otopark yapılacak. Binalar da içten birleştirilip iç bahçeler gerçekleştirilecek. Binaları içten daha kullanışı hale getirdik ama bunu tarihi mirasa sahip çıkarak başardık. Bu kendi çapında bir devrimdir. Türkiye ve dünya için...