13 / 05 / 2024

beyoğlu yatay mimari

beyoğlu yatay mimari

”Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye” projesinin startını, Beyoğlu’nda Örnektepe Dönüşüm Projesi’nin temeli atarak veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beyoğlu değişiyor. Bir çekim merkezi haline geliyor.” dedi.

Yatay mimari için ilk adım Beyoğlu’nda atıldı!

”Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye” projesinin startını, Beyoğlu’nda Örnektepe Dönüşüm Projesi’nin temeli atarak veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beyoğlu değişiyor. Bir çekim merkezi haline geliyor.” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

Ofton İnşaat, İstanbul'un gelişen semtlerinden Dolapdere'nin çehresini değiştirecek yeni projesi "Elysium Soul Beyoğlu için ön talep toplamaya başlıyor. Elysium Soul Beyoğlu, 6 bin 610 metrekare alan üzerine modüler mimari tekniğiyle inşa ediliyor.

Beyoğlu’nun Çeşmeleri, 13 Ocak'ta sergiye çıkacak!

Beyoğlu Belediyesi Beyoğlu Belleği ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü iş birliği içinde gerçekleştirilen “Beyoğlu’nun Çeşmeleri” Sergisi, Beyoğlu çeşmelerini dönemsel, bölgesel, mimari açıdan farklı özelliklerini yansıtacak şekilde ele alıyor.

Beyoğlu yenileniyor!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan mimari yapıların restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özellikle İstiklal Caddesi'nde bulunan tarihi eser binalar adeta yeniden doğuyor. Çalışmalar gece gündüz aralıksız devam ediyor.

Ak Plaza Beyoğlu'nda satışlar devam ediyor!

Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu' nda yatay olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi' nde kiralık ve satılık ofislerin alanları 255 metrekareden başlıyor...

Kira bedellerine dayanamayan Beyoğlu müzik dükkanları kepenk kapatıyor!

Tünel Meydanı'ndan Galata'ya uzanan Galipdede Caddesi'ndekı müzık sektörü Beyoğlu'ndaki dönüşümden payını aldı. Yıllardır caddenin sakını olan müzik dükkânları kira bedellerine dayanamayıp kepenk kapatıyor. Galipdede Caddesi, bir zamanlar büyük bir müzik

Sedat Yalçın: Bursa'da yatay mimari esas olacak!

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü hamlesiyle ilgili, "Bursa'da binalar çok katlı yapılmayacak. Yatay mimari esas olacak. Turizm için de bu gerekli" dedi...

Beyoğlu'nda dokuz yılda 5 bin bina restore edildi!

Beyoğlu Belediyesi, 9 yılda 5 bin tarihi binayı yeniledi. Belediye, işlev ve estetiğini yitiren binlerce binayı restore etmeye devam ediyor. Aslına uygun olarak yenilenen binalardan biri de Beyoğlu Belediye Binası.

Beyoğlu'nun Sosyal Market projesinden 20 bin kişi faydalanıyor!

Beyoğlu Belediyesi; "Sosyal Market" projesiyle İhtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı sağlıyor. İlçe halkının gıda, giyim, temizlik malzemesi, yakacak gibi ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Market'ten şu an yaklaşık 20 bin kişi faydalanıyor...

beyoğlu yatay mimari Haberi

beyoğlu yatay mimari

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart seçim kampanyası kapsamında açıkladığı seçim manifestosunda bulunan ”Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye” projesini tanıtım lansmanı Beyoğlu’nda yapıldı. 

Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda gerçekleştirilen törende, Beyoğlu Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Örnektepe Dönüşüm Projesi’nin temeli atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ tarafından yatay mimariyle Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirilecek 50 bin sosyal konut projesinin de detaylarını belli oldu. Programa;  Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan adayı Haydar Ali Yıldız ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un 7yanı sıra binlerce vatandaş katılım gösterdi.

“BEYOĞLU ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GELİYOR”

Beyoğlu'nda ve Taksim Meydanı'nda yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Taksim Meydanı'nı yeniden düzenliyoruz. Hepsinden öte Atatürk Kültür Merkezi'nin temelini attık. Orayı muhteşem bir şekilde inşa ediyoruz. Bir hayırseverimiz vasıtasıyla yıllardır yapılamayan...