04 / 05 / 2024

Beyoğlu yenileme alanları

Beyoğlu yenileme alanları

Beyoğlu Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı sınırları içerisinde bulunan alan Yenileme Alanı olarak ilan edildi..

Beyoğlu 1/5000 ölçekli plan notu askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu, Sütlüce, Dolapdere, Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda yer alan Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.07.2023 tasdik tarihli Plan Notu İptaline ilişkin değişiklik askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yeni süreç!

Bir süredir şehir yenileme projesi süren Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi 3550. adada beklenen süreç için düğmeye basıldı ve önceden tebliğ edilen hukuki sürede evlerini tahliye etmeyen hak sahiplerinin binalarında elektrik, su ve doğalgaz erişimi kesildi. 

Beyoğlu'nda yıkım tehlikesi olan istinat duvarı yenilenecek!

Beyoğlu'nda yenileme çalışmaları kapsamında Yedikuyular Caddesi'nde bir şerit trafik akışına kapatılacak...

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Beyoğlu imar planı iptal edildi!

Beyoğlu dernekleri tarafından açılan imar davasında, Beyoğlu Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planları’nın iptaline karar verildi. Karar, Gezi Parkı ve Roma Bostanı gibi önemli alanları da kapsıyor.

Beyoğlu Arapcami Mahallesi yenileniyor!

Beyoğlu Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı sınırları içerisinde bulunan alan Yenileme Alanı olarak ilan edildi..

Beyoğlu Taksim 360 Evleri ödeme seçenekleri!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla yükselen Taksim 360 Evleri'nde konut, ofis, dükkan alanları bulunuyor. İşte Beyoğlu Taksim 360 Evleri ödeme seçenekleri...

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Beyoğlu Tophane Parkı yenileniyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları başlatılan Tophane Parkı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu'nda 36 ay sıfır faizle!

2 blok halinde 7 kattan meydana gelen Elysium Soul Beyoğlu projesi Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 224 rezidans 4 ticari birimin yer aldığı projede dairelerin alanları 37 ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Elysium Soul Beyoğlu'nda teslimler Eylül 2017'de!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Elysium Soul Beyoğlu'nda daire alanları 50 ile 225 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Beyoğlu yenileme alanları Haberi

Beyoğlu yenileme alanları

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Yenileme Alanı Olarak Kabul Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Karar 

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı Sınırları  içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen yenileme alanı olarak kabul edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2/2/2017 tarihli ve 1715 sayılı yazısı üzerine 5366 sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanunun 2. maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 20/2/2017 tarihinde kararlaştırıldı.


Kararın eki için