07 / 05 / 2024

beyoğlunun tarihi

beyoğlunun tarihi

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1945 yılında Beyoğlu'nda 35 daireli bir apartman yaklaşık 14 bin 600 Reşat Altın'a satılıyormuş. Heybeliada'da ise 20 dönüm bahçeli bir villa 35 bin liraya satılıyormuş.

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Beyoğlu'nda tarihi binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Beyoğlu'nda tehlikeli olduğu iddia edilen en üst katının yıkımı yapılan tarihi binanın duvarı işçilerin üstüne çöktü. Olay sonucunda yaralanan 3 kişi hastaneye götürüldü.

İş Bankası'nın tarihi binası resim müzesi olacak!

Türkiye İş Bankası'nın resim koleksiyonuna ev sahipliği yapmak için tahsis edilen Beyoğlu'ndaki tarihi binanın restorasyonu için hazırlıklar tamamlandı.

Tarihi binalar halkın hizmetine giriyor!

Beyoğlu Kültür Yolu Planı için, kullanılmayan tarihi binaların sahipleriyle görüşmelerde bulunduklarını söyleyen  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bunların tamamını sadece kültür ve sanat amaçlı olarak başta İstanbul olmak üzere Türk halkının kullanımına kazandıracağız” diye konuştu. 

Beyoğlu'nda ön cephesi çöken bina yıkıldı!

Beyoğlu Asmalı Mescit Caddesi'nde yer alan ve ön cephesi çöken tarihi bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Beyoğlu'ndaki tarihi Narmanlı Han’a tabela tepkisi! 

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Narmanlı Han’a kozmetik dükkanı tabelası asıldı.

Tarihi Kruger Han yeni kiracısını bekliyor!

İstanbul’da Beyoğlu’nun en özel noktalarından birinde konumlanan, İstanbul Sanayi Odası’na (İSO) bir dönem genel merkezlik yapan tarihi Kruger Han, yeni kiracısını bekliyor.

Beyoğlu'nda 6.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 12 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Beyoğlu'nda Manukyan'a ait tarihi binada çökme!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Matild Manukyan'a ait eski bir binanın içi çöktü. Çökmenin iki kişinin yoldan geçmesinden 7 saniye sonra meyda gelmesi facianın önüne geçti.

beyoğlunun tarihi Haberi

beyoğlunun tarihi

200.000 LİRAYA - 22000 lira kiralı Beyoğlu civarında deniz manzaralı 12 daireli apartman. 300.000 liraya Beyoğlu Caddesi üzerinde tadilatla 100.000 lira kiraya mütehammil satılık kıymetli irat. Ferdi Selek Türk Emlak Galata Ömerabit Han 2'nci kat 23 telefon 42368


BEYOĞLU'NDA 550.000 LİRAYA - Ve tadilatla 35 daireli apartman satılabilecek çok kıymetli emlak satılıktır. Ferdi Selek Türk Emlak Galata Ömerabit Han 2'nci kat 23 Telefon 42368, telefonla izahat verilmez.



90.000 LİRAYA BOSTANCI'DA VİLLA - 80.000 liraya Göztepe civarında 11 ve 7 odalı 2 köşkü havi, muazzam çam ağaçlı büyük bahçeli fevkalade manzaralı köşk. Ferdi Selek Türk Emlak Galata Ömerabit Han 2'nci kat...