05 / 05 / 2024

beyonce annesine ev

beyonce annesine ev

Beyonce annesine Houstan'ın nezih bir semtinde 5,9 milyon dolar değerinde bir ev satın aldı. Evin 16 banyosu ve 8 adet yatak odası bulunuyor...

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Serenay Sarıkaya annesine Bayramoğlu’ndan ev aldı!

Oyuncu Serenay Sarıkaya, vefalı evlat çıktı. Güzel oyuncu, kazandığı parayla annesi Ümran Seyhan’a Bayramoğlu’ndan ev aldı.

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

Kibariye annesine İzmir'den ev aldı!

Sanatçı Kibariye annesi Makbule Tokmak’a İzmir’den ev satın aldı. Kibariye, 3+1 daire için 500 bin TL ödedi.

Özge Özpirinçci annesine ev bakıyor!

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

Kuşum Aydın, annesine 1 milyon TL'lik ev aldı!

Şarkıcı Kuşum Aydın annesine 1 milyon TL değerinde deniz manzaralı bir ev aldı.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Beyonce, Long Adası'nda 26 milyon dolara ev aldı!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcısı Beyonce, her kentte bir ev sahibi olmaya kararlı gibi görünüyor. Beyonce, New York’un sosyetik bölgesi Long Adası’nda malikane satın aldı.

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev aldı!

Müzisyen çift Beyonce ve Jay Z, Los Angelas'ın Bel Air kentinden 120 milyon dolara malikane aldı. 8 odalı, 4 havuzlu ev baştan aşağı donatıldı.

İngiltere'de 17 yaşındaki milyoner annesine 130 bin sterlinlik ev aldı!

İngiltere'de yaşayan üniversite öğrencisi Robert Mfune kısa süre içinde ticaret yapmayı öğrenip çalışması sonucunda milyoner iş adamı oldu. Robert, annesine 130 bin sterlin değerinde bir ev aldı.

Beyonce, San Francisco'da günlük 10 bin dolara ev kiraladı!

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı. Süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi.

Sinop Belediyesi'ne devredilen tarihi ev kültür merkezine dönüşecek!

Geçen yıllarda emekli öğretmen Ayşe Semra Genç tarafından annesine ait Kuruçeşme Sokak’ta bulunan tarihi ahşap ev, annesinin adı ile yaşatılarak kültür merkezi yapımı koşulu ile Sinop Belediyesi’ne devredilmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ annesine Bodrum Dream Houses'tan ev aldı!

Kazançlarını gayrimenkule yatırmayı tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ’dan annesine büyük jest. Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’da bir ev daha satın aldı. Oyuncu yeni aldığı gayrimenkulü Annesi Nurten Hanım ve babası Erdem Tatlıtuğ’a armağan etti.

beyonce annesine ev Haberi

beyonce annesine ev
Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce Houston'ın nezih semtlerinden Piney Poit'tan 16 banyolu bir ev satın aldı. Annesine hediye ettiği bu ev için Beyonce, 5.9 milyon dolar ödedi. Evin 8 yatak odası ve 16 banyosu...