05 / 05 / 2024

beyonce houstan

beyonce houstan

Beyonce annesine Houstan'ın nezih bir semtinde 5,9 milyon dolar değerinde bir ev satın aldı. Evin 16 banyosu ve 8 adet yatak odası bulunuyor...

Beyonce 100 kişiye 5'er bin dolar kira yardımı yapacak!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce, koronavirüs salgını nedeniyle kira ödemelerinde güçlük çeken 100 kişiye 5'er bin dolar yardım yapacağını açıkladı. 

Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi!

Dünyaca ünlü yıldız Beyonce'nin 355 milyon dolarlık serveti dudak uçuklatıyor. Lükse düşkün olan 37 yaşındaki Beyonce, lüks malikaneler satın alıyor. İşte Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi...

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Beyonce 850 bin dolara kilise aldı!

Popun divası Beyonce’den ilginç bir yatırım geldi. 3 çocuk annesi yıldızın asırlık bir kiliseyi 850 bin dolara satın aldığı söyleniyor. 

Beyonce, Long Adası'nda 26 milyon dolara ev aldı!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcısı Beyonce, her kentte bir ev sahibi olmaya kararlı gibi görünüyor. Beyonce, New York’un sosyetik bölgesi Long Adası’nda malikane satın aldı.

Beyonce Hollywood'daki evini doğumevine çevirdi!

Hamile olduğu açıklanan Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Beyonce, Hollywood'daki malikanesini bir milyon sterlinlik (4,5 milyon lira) tıbbi malzemeyle donatarak doğumevine çevirdi.

Beyonce 400 bin dolara malikane kiraladı!

İkiz bebeklerini dünyaya getiren Beyonce, doğum sonrası aylık kirası 400 bin dolar olan bir malikaneye taşındı.

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev aldı!

Müzisyen çift Beyonce ve Jay Z, Los Angelas'ın Bel Air kentinden 120 milyon dolara malikane aldı. 8 odalı, 4 havuzlu ev baştan aşağı donatıldı.

İşte Beyonce'nin geceliği 30 bin dolarlık malikanesi!

Beyonce, Kaliforniya'nın Los Altos Hills bölgesinde bulunan evini Amerika'nın en ünlü spor aktivitesi SuperBowl meraklıları için açtı. Beyonce'nin tasarım anlayışı ve dekorasyon zevkleriyle bezenmiş bu evde bir gece geçirmek 30 bin dolara mal oluyor.

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’tan 93 milyon dolarlık malikane alacak!

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta 93 milyon dolarlık bir malikane satın almaya hazırlanıyor.10 yatak odası ve 20 banyosu bulunan malikanede güzellik, masaj, fitness ve sinema salonları, 10 araçlık garaj, havuz, şelale, basketbol ve tenis sahaları mevcut.

Beyonce ve Jay Z'nin New York'taki tatil evi kiraya verilecek!

ABD'de dünyaca ünlü şarkıcı çift Jay Z ve Beyonce'nin 2012'de tatil yaptıkları New York Hamptons'taki evi, aylık 1 milyon dolara (2.9 milyon lira) kiraya verilecek.

İşte dünya starlarının kalmak sıraya girdiği o ev!

Gösteri dünyasının ünlüleri internetteki ünlü bir site üzerinden kiraya verilen gösterişli evde kalmak için sıraya girdi. Geçen yılın son aylarında Beyonce ve kocası Jay Z'nin kiraladığı malikikaneyi şimdi de Justin Bieber kiraladı.

Beyonce, San Francisco'da günlük 10 bin dolara ev kiraladı!

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı. Süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi.

beyonce houstan Haberi

beyonce houstan
Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce Houston'ın nezih semtlerinden Piney Poit'tan 16 banyolu bir ev satın aldı. Annesine hediye ettiği bu ev için Beyonce, 5.9 milyon dolar ödedi. Evin 8 yatak odası ve 16 banyosu...