08 / 05 / 2024

beyonce jay znin evi

beyonce jay znin evi

New York kentinde yaşayan müzisyen çift Beyonce ve Jay-Z, yaz aylarında şehirden uzaklaşmak için Suffolk kentinde 400 bin dolara malikane kiraladı

Kadınlara müjde! Çalışmayan kadınlara PTT'den karşılıksız ve geri ödemesiz 9 bin 932 TL!

Ocak ayından itibaren annelere devlet desteği artırılacak. Doğum iznine ayrılan anneler için asgari  iş göremezlik ödeneği 16 bin 105 liradan 24 bin 908 liraya çıkacak! İznin ardından yarı zamanlı çalışan kadınlara ise İŞKUR tarafından en az 9 bin 932 lira ödeme sağlanacak...

Beyonce 100 kişiye 5'er bin dolar kira yardımı yapacak!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce, koronavirüs salgını nedeniyle kira ödemelerinde güçlük çeken 100 kişiye 5'er bin dolar yardım yapacağını açıkladı. 

Jay-Z dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi oldu!

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin gayrimenkule ve birçok başka alana yaptığı yatırımlarla dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu bildirdi.

Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi!

Dünyaca ünlü yıldız Beyonce'nin 355 milyon dolarlık serveti dudak uçuklatıyor. Lükse düşkün olan 37 yaşındaki Beyonce, lüks malikaneler satın alıyor. İşte Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi...

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Jay Leno, Rhode Island'dan 13.5 milyon dolara ev aldı!

Amerikalı stand-up yıldızı Jay Leno, Rhode Island'daki New Port bölgesinden okyanus kıyısında yaklaşık 13.5 milyon dolarlık malikane aldı. 14 yatak odalı 17 banyolu evin büyüklüğü bin 500 metrekare.

Beyonce 850 bin dolara kilise aldı!

Popun divası Beyonce’den ilginç bir yatırım geldi. 3 çocuk annesi yıldızın asırlık bir kiliseyi 850 bin dolara satın aldığı söyleniyor. 

Beyonce, Long Adası'nda 26 milyon dolara ev aldı!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcısı Beyonce, her kentte bir ev sahibi olmaya kararlı gibi görünüyor. Beyonce, New York’un sosyetik bölgesi Long Adası’nda malikane satın aldı.

Beyonce Hollywood'daki evini doğumevine çevirdi!

Hamile olduğu açıklanan Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Beyonce, Hollywood'daki malikanesini bir milyon sterlinlik (4,5 milyon lira) tıbbi malzemeyle donatarak doğumevine çevirdi.

Beyonce 400 bin dolara malikane kiraladı!

İkiz bebeklerini dünyaya getiren Beyonce, doğum sonrası aylık kirası 400 bin dolar olan bir malikaneye taşındı.

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev aldı!

Müzisyen çift Beyonce ve Jay Z, Los Angelas'ın Bel Air kentinden 120 milyon dolara malikane aldı. 8 odalı, 4 havuzlu ev baştan aşağı donatıldı.

İşte Beyonce'nin geceliği 30 bin dolarlık malikanesi!

Beyonce, Kaliforniya'nın Los Altos Hills bölgesinde bulunan evini Amerika'nın en ünlü spor aktivitesi SuperBowl meraklıları için açtı. Beyonce'nin tasarım anlayışı ve dekorasyon zevkleriyle bezenmiş bu evde bir gece geçirmek 30 bin dolara mal oluyor.

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’tan 93 milyon dolarlık malikane alacak!

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta 93 milyon dolarlık bir malikane satın almaya hazırlanıyor.10 yatak odası ve 20 banyosu bulunan malikanede güzellik, masaj, fitness ve sinema salonları, 10 araçlık garaj, havuz, şelale, basketbol ve tenis sahaları mevcut.

beyonce jay znin evi Haberi

beyonce jay znin evi



ABD 'nin New York kentinde yaşayan müzisyen çift Beyonce ve Jay-Z, yaz aylarında şehirden uzaklaşmak için Suffolk kentinde bir malikane kiraladı. Çiftin 44 bin metrekarelik bir araziye kurulu olan 12 yatak odalı malikane için aylık 400 bin dolar (717 bin TL) ödedikleri öğrenildi.


19 metrelik, ısıtmalı bir havuzu da bulunan malikanede yok yok!

TENİS kortu ve basketbol sahası bulunan malikanede sauna, spor salonu, jakuzi ve masaj salonu olan bir SPA var. Ayrıca malika¬nede bir kaykay sahası ve kaya tırmanış odası da mevcut. Sanal golf odası, televizyon merkezi, si¬nema salonu gibi lükslerle dolu malikanede, Beyonce'nin kullanımı için bir ses kayıt stüdyosu bile...