29 / 04 / 2024

Kadınlara müjde! Çalışmayan kadınlara PTT'den karşılıksız ve geri ödemesiz 9 bin 932 TL!

Kadınlara müjde! Çalışmayan kadınlara PTT'den karşılıksız ve geri ödemesiz 9 bin 932 TL!

Ocak ayından itibaren annelere devlet desteği artırılacak. Doğum iznine ayrılan anneler için asgari  iş göremezlik ödeneği 16 bin 105 liradan 24 bin 908 liraya çıkacak! İznin ardından yarı zamanlı çalışan kadınlara ise İŞKUR tarafından en az 9 bin 932 lira ödeme sağlanacak...



Devlet annelere, çalışan kadınlara ve işsiz kadınlara destek olmak için binlerce liralık yardımda bulunmaya devam ediyor. Doğum izni, çocuk bakım izni,  işgöremezlik ödeneği gibi yardımlardan yararlanan kadınlara cepleri ferahlatıyor. Bu destekler  Ocak ayında bu destekler katlanarak artacak. Peki bu hibelerden kimler yararlanıyor? Daha fazlasını öğrenin!

Kadınlara müjde! Çalışmayan kadınlara PTT den karşılıksız ve geri ödemesiz 9 bin 932 TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön