13 / 05 / 2024

beypazarı Karagöl

beypazarı Karagöl

Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin. Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı.

Beypazarı Belediyesi'nden başkentte satılık arsa!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Beypazarı Belediyesi başkentte 6 bin 500 metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan 6 bin 507 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Batuhan Karagül ortaklığında kuruldu.

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmet Hakan KAragül ve Enes Ak ortaklığında kuruldu.

beypazarı Karagöl Haberi

beypazarı Karagöl


Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın özverili çabaları sayesinde, doğa harikası Karagöl Tesisinin,Beypazarı Belediyesi tarafından kiralama işlemi tamamlandı. 


Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı. Karagöl Beypazarı Belediyesi tarafından 5 yıllık süre ile kiralandı.


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Karagöl bölgemizin en önemli doğal güzelliklerinden biri ve uzun süredir atıl durumda, Beypazarı'nın turizm potansiyelini arttırmak için yaptığımız en önemli projelerden biri olan alternatif turizm projemizin önemli ayaklarından birini Karagöl oluşturuyor. Artık Karagöl Alternatif Turizmde İlçemizin Türkiye ve Dünyaya açılan kapısı olacak Beypazarı'mıza ve bilge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.



Beypazarı...