30 / 09 / 2024

TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları 30 Eylül 2024!

TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları 30 Eylül 2024!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları 30 Eylül 2024…




Dar gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hayata geçirdiği projelerin kura çekimlerini de peş peşe gerçekleştiriyor.

Toplamda 57 konutun yer aldığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın  Ankara  projesi için de kura heyecanı başladı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen  TOKİ  Ankara Beypazarı projesinin kura sonuçları projeye başvuru yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Beypazarı projesinin hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi sonuçları belli oldu.

Ankara Beypazarı TOKİ projesindeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların hak sahipliği konut belirleme işlemi Noter huzurunda tamamlandı. 57 adet 2+1 ve 3+1 tipinde konutların yer aldığı ve toplamdan 1185 hak sahibinin katıldığı kura işleminde evlerin sahipleri belirlendi.

TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları 30 Eylül 2024!

TOKİ ANKARA BEYPAZARI KURA SONUÇLARI

TOKİ Ankara Beypazarı konut belirleme kura çekilişi sonuçları isim listesini TOKİ’nin resmi YouTube kanalı üzerinden de canlı olarak yayınlandı.

Peki TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları nereden öğrenilir? TOKİ Ankara Beypazarı kura sonucu nasıl öğrenilir? Ankara Beypazarı TOKİ projesi kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte merak edilen soruların yanıtları…

TOKİ Ankara Beypazarı kura sonuçları 30 Eylül 2024 için tıklayın

1.027 YENİ KONUT GELİYOR

Dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 1.027 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'nin  merakla beklenen Ankara projesi Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilecek. Gerder Mahallesi’nde inşa edilecek olan TOKİ Ankara projesinde 1.027 konut yer alacak.

TOKİ'nin yayımladığı ihale ilanına göre konutların yanı sıra  1 adet 7 dükkanlı ticaret merkezi, 1 adet 14 dükkanlı ticaret merkezi, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu ve 1 adet cami de  bulunacak. Projenin ihalesi  11 Aralık 2024 tarihinde saat 14.30’da gerçekleştirilecek. 

 

AS Concept'te yüzde 10’dan başlayan peşinat ve 60 aya varan ödeme fırsatı!

Konut yatırımında İstanbul  İzmir  ve Ankara'nın en karlı ilçeleri! Ev alacaklar hemen bakın! 

Araba almak isteyenler dikkat! Otomobil fiyatlarında kış tarifesi başlıyor! İşte indirime girmesi beklenen o 6 model!


Geri Dön