15 / 05 / 2024

Beypazarındaki dağ evleri belediyenin mi

Beypazarındaki dağ evleri belediyenin mi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın şahsi girişimleri ve ikili diyalogları sayesinde Kirazyanı Yaylası’nda bulunan Karaşar Güç Birliği’ne ait 24 odalı 12 Bungalow dağ evi 9 yıllığına Beypazarı Belediyesi’nin kullanımına alındı.

Malatya'daki deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da evleri hasar gören ev sahipleri için inşa edilen konutlar, kura çekiminden sonra hak sahipleri ile buluşturulacak. 

Kiralık ev probleminin temelinde ne var? 

İstanbul'da kiralık ev sorunu gitgide büyüyor. Ev arayanlar hayalindeki evi bulsa da evleri kiralamakta zorluk çekiyor. Peki, kiralık ev sorununun temelinde ne yatıyor? İşte detaylar...

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Çorum'da evleri yanan vatandaşlar yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor!

2017'de Çorum'da çıkan yangın nedeniyle evlerinden olan vatandaşlar yeni konutlarını teslim almayı bekliyor. Evleri yanan vatandaşlar Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka'yı durumu bildiren bir mektup yazdı. 

Kazakistan'da evleri yanan vatandaşlara konut tahsis edilecek!

Kazakistan'ın doğusunda çıkan orman yangınının Ridder kentine sıçraması sebebiyle 35 evin yandığı, 1 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin yaralandığı belirtildi. Kazakistan Cumhurbaşkanlığı Basın Sözcüsü Berik Uali, vatandaşlara acil konut tahsis edilmesini belirtti.

Kovid-19 talebi! Fiyatları 2 bin TL ile 12 bin TL arasında!

Yılbaşında 4 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasıyla beraber İçişleri Bakanlığı’nın otellerde yemekli ve müzikli programları yasaklaması, tatil planlarını bungalov evlere yöneltti. Airbnb’de dağ evleri ve villaların fiyatları 4 gece için; 2 bin TL ile 12 bin TL arasında.

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Şehir kalabalığından uzak yaşamayı sevenlerin en büyük tercihleri arasından dağ evleri bulunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sırtını yamaçlara yansıyan dağ evleri birbirinden eşsiz manzaraya sahip. Türkiye'nin en güzel dağ evlerini sizler için derlendi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Van'da evleri kullanılamaz halde olan aile sıcak yuvaya kavuştu!

Van'ın Çaldıran ilçesinde evleri kullanılamaz durumda olan aile için yeni ev yaptırıldı...

Malatya'da evleri hasar gören vatandaşlar için çadır kuruluyor!

Malatya'da, merkez üssü Pütürge ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan vatandaşlar için çadırlar kuruluyor...

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Malatya'da depremzedeler konteynerlere yerleşiyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlar, konteynerlere yerleşiyor.

Murat Kurum, Elazığ'da evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya geldi!

Elazığ'daki depremde evleri hasar gören depremzedeleri ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi...

Beypazarındaki dağ evleri belediyenin mi Haberi

Beypazarındaki dağ evleri belediyenin mi



Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın şahsi girişimleri ve ikili diyalogları sayesinde Kirazyanı Yaylası’nda bulunan Karaşar Güç Birliği’ne ait 24 odalı 12 Bungalow dağ evi 9 yıllığına Beypazarı Belediyesi’nin kullanımına alındı.


Dağ evlerinin kira bedeli ise Başkanımız Tuncer Kaplan’ın girişimleri neticesi bedelsiz olacak. Evlerin çevre düzenlemesi ve bakımlarının tamamlanmasının ardından ,Karagöl Tesisi ile entegre edilerek kullanıma başlanacak.


Şehir ve Bölge Planlama Yüksek Mühendisi Arzu Çiftçi Sert ve Belediye Birim Müdürleri ile tahsisi alınan Karagöl ve Karaşar Güç Birliği Yayla evlerinde incelemelerde bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Alternatif Turizm Proje çalışmaları ve teknik dedaylar hakkında bilgi aldı.


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tahsisi alınan bu iki bölgenin atıl durumdan kurtarılarak bölge turizminin önemli durakları haline getirileceğini belirterek, bozkır’ın cenneti Beypazarı,doğa turizminde hedefine emin...