03 / 05 / 2024

Beypen PVC İnşaat

Beypen PVC İnşaat

Müşterilerine 12 yıldır hizmet sunan Beypen PVC İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon TL'lik seri üretim tesisi kurdu. 8 saat gibi kısa bir sürede 160 pencere üretiliyor...

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çat tarafından kuruldu.

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aslan tarafından açıldı.

Seferci İnşaat Nakliyat Otomotiv Hurda PVC Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Seferci İnşaat Nakliyat Otomotiv Hurda PVC Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özbebek tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Windower Pvc Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windower Pvc Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Yemiş tarafından kuruldu. 

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Karaman imzasıyla kuruldu.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Taşdelen tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Dalgıç Sokak'ta kuruldu.

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Çetinkaya Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi'nde açıldı.

Beypen PVC İnşaat Haberi

Beypen PVC İnşaat

Müşterilerine 12 yıldır hizmet sunan Beypen PVC İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon TL'lik seri üretim tesisi kurdu. 


Kahramanmaraş'ta kapı ve pencere sistemleri üzerine çalışmalar yürüttüklerini anlatan şirketin kurucu ortaklarından Adem Ceyhan, "Son dönemde gündemde olan kentsel dönüşüm projelerini de düşündüğümüz zaman, mevcut müşterilerimizi ve yeni müşterilerimizi zor durumda bırakmamak adma bu yatmmı hayata geçirdik" dedi. 


Akdeniz'in büyük firmaları arasına girdiklerini dile getiren Ceyhan, "Gelen yoğun taleplere dönüşümüz güç oluyordu. Çünkü kullandığımız manüel teknoloji seri üretime imkan tanımıyordu. Yeni kurduğumuz tesiste seri üretime geçtik ve 8 saat gibi kısa bir sürede 160 pencere üretiyoruz. 2 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip yeni tesisimiz müşterilerimize maliyet ve zaman konusunda avantaj sağlıyor" diye konuştu. 


Beypen şirket Ortağı Abdussamed Çiçek ise plastik...