19 / 05 / 2024

beyşehir bölge itfaiye teşkilatı

beyşehir bölge itfaiye teşkilatı

Hazırlanacak olan yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte artık bölge itfaiye teşkilatı haline gelecek olan Konya Beyşehir Belediyesi İtfaiyesinin, Beyşehir ile birlikte etrafındaki 5 ilçeye hizmet vermesi planlanıyor..

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri iletişim!

Emlak Konut Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri projesinde ön talepler toplanıyor. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri, dükkan ve ofis alanlarından oluşuyor...

Kızılay Eskişehir Bölge Kan Merkezi inşaatı ihalesi 10 Haziran'da!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Eskişehir Bölge Kan Merkezi bina inşaatı işini ihaleye çıkardı. İhale teklifleri 9 Haziran 2016 tarihine kadar alınıyor...

TOKİ Kayaşehir 19.Bölge nerede?

TOKİ Kayaşehir 19.Bölge nerede? TOKİ Kayaşehir 19.Bölge nereye yapılacak? TOKİ Kayaşehir 19.Bölge daire fiyatları ne kadar? Kayaşehir 19.Bölge'de ödeme koşulları neler?

TOKİ Kayaşehir 18.Bölge 1. ve 2. etap nerede?

TOKİ Kayaşehir 18.Bölge 1. ve 2. etap nerede? Kayaşehir 18. Bölge satış fiyatları ne kadar? TOKİ Kayaşehir 18. Bölge 1.etap ve 2. etapta ödemeler nasıl?

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge başvuruları ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge daire fiyatları 107 bin 800 TL'den başlıyor. Projede başvuru bedeli olarak 5 bin TL isteniyor. Peki Kayaşehir TOKİ 19. Bölge başvuruları ne zaman?

Kayaşehir 19. Bölge TOKİ kura 2015!

Kayaşehir 19. Bölge TOKİ kura 2015 kapsamında başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Projede 16 bin 170 TL'den başlayan peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge kura başvuruları!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge kura başvuruları 5 bin TL tutarındaki başvuru bedelinin ödenmesiyle gerçekleşiyor. Projede 539 TL'den başlayan aylık taksitler ile konut sahibi olunabiliyor.

Kayaşehir 18. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Kayaşehir 18. Bölge TOKİ son başvuru tarihi 30 Nisan 2015 olarak belirlendi. Kurası 7 Mayıs'ta çekilecek olan projede 16 bin 170 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuru koşulları!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura başvuruları 23 Mart Pazartesi günü başlayacak. Projede yüzde 25 peşinatta 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuru koşulları...

Kayaşehir 18. Bölge başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kayaşehir 18. Bölge başvuruları 23 Mart Pazartesi günü başlayacak. Projede kura yöntemiyle 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri satışa sunulacak.

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura başvuruları!

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabilecek. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan projede kura çekilişi ile 400 adet konut satışa sunulacak.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de alt gelir grubu kapsamında 400 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kurası ne zaman çekilecek?

beyşehir bölge itfaiye teşkilatı Haberi

beyşehir bölge itfaiye teşkilatı

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde İtfaiyecilik Haftası kutlanıyor. Beyşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Ercan Selvi, "Beyşehir kent merkezinde itfaiye araçlarımız en fazla 3,5 dakika içerisinde yangın mahalline yetişerek müdahale edebilecek kapasiteye sahip bulunuyor" dedi. 


25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası kapsamında açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Ercan Selvi, İtfaiye Teşkilatının 3 itfaiye arazözü, 1 kurtarıcı ve 21 personelle bölgenin tamamında yangın olaylarına intikal ederek müdahale eden bir yapıya kavuştuğunu söyledi. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte artık bölge itfaiye teşkilatı haline geleceklerini kaydeden Selvi, "Beyşehir'de konuşlandırılacak bölge itfaiye teşkilatının Beyşehir ile birlikte etrafındaki 5 ilçeye hizmet vermesi planlanıyor" dedi. 

Beyşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı'na kazandırılan yeni itfaiye aracı ile artık yüksek katlı apartmanlarda yaşanabilecek yangın olaylarına da müdahale edebilir kapasiteye ulaştıklarını anlatan Selvi,...