02 / 05 / 2024

Beyşehir imarla güzelleşecek

Beyşehir imarla güzelleşecek

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehri güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Beyşehir'de 188 hektarlık alanda turizm tesisi kuruluyor! 

Beyşehir Gölü, turizme kazandırılıyor. Beyşehir Gölü kenarında 188 hektarlık alanda; plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa ediliyor.

Kayseri Mithatpaşa imar hareketleriyle güzelleşecek!

Kayseri Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ''İmar hareketleriyle birlikte mahallemiz daha da güzelleşecek'' diye konuştu.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir'de 5 milyon TL'ye satılık 14 konut ve 1 işyeri!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark mevkiideki 10 konutu ihale ile satıyor. Konutların satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Beyşehir Belediyesi 9 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Beyşehir Belediyesi, kat karşılığı yaptırılan göl manzaralı 9 lüks konutunu ihale ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Beyşehir imarla güzelleşecek Haberi

Beyşehir imarla güzelleşecek

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehri güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şehrin estetiğine yaptığı katkılar, vatandaş tarafından da takdir topluyor. İlçe genelindeki parklara, kavşak ve refüjlere diktiği gül ve mevsimlik çiçeklerle Beyşehir’i çiçek bahçesine dönüştüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha güzel, daha yeşil bir Beyşehir hedefine ulaşmak için peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra kendi serasında mevsimlik çiçeklerde de üretiyor. Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflediklerini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Amacımız her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Halkımızı daha...