29 / 04 / 2024

beyşehir ve meram projeleri

beyşehir ve meram projeleri

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor. Beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte hafta sonu Beyşehir'e gelerek Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. Ziyarette, her iki başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat!

TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat isim listesine haberimizde yer verdik. Peki Beyşehir kura sonuçları ne oldu? İşte TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat listesi ve proje detayları...

Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Konya Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesine haberimizde yer verdik. Peki Beyşehir kura sonuçları ne oldu? İşte Konya Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi ve proje detayları...

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları isim listesi 09.02.2022!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları isim listesi 09.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları isim listesi 09.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Konya Beyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 9 Şubat 2022!

Konya Beyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 9 Şubat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Konya Beyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 9 Şubat 2022 ve proje detayları...

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın listesi haberimizde yer alıyor. İşte Konya Beyşehir 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste...

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

beyşehir ve meram projeleri Haberi

beyşehir ve meram projeleri

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor! 



Beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte hafta sonu Beyşehir'e gelerek Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. 


Ziyarette, her ıkı başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, belediye olarak gerçekle ştırdıklerı çalışmaları ele aldı. 


Daha sonra Başkan Özaltun ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Beyşehir Gölü'tide yat gezisi yapan Başkan Toru, gazetecilere ziyareti ile ilgili d e ğe r 1 e nd irme le rd e bulundu. 


BEYŞEHÎRLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACĞIZ 


Beyşehir'de turizm potansiyelini artırma noktasında çok ciddi adımlar atıldığını dile getiren Başkan Toru, "Daha öncede Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey bızı bu güzel ilçeye davet etmişti, bizlerde hafta sonu münasebeti ile kendisini ziyaret ettik Ba şkanımızda n Beyşehir ile ilgili bilgiler de aldık, kendisinin Beyşehir için çok ciddi adımlar attığını da öğrendik Gerek...