03 / 05 / 2024

beyşehir yeni imar planı

beyşehir yeni imar planı

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehri güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor.

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek Yenişehir'de imar krizi! 

Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilmesi planlanan Yenişehir’in imar uygulamalarında kriz devam ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Yenişehir’in imar planlarında değişiklik!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilmesi amaçlanan Yenişehir’in imar planlarında değişikliğe gidildi.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 413 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir'de 413 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ, Konya Beyşehir'de 494 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Beyşehir'e bağlı üç mahallesinde 494 yeni konut inşa edecek.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Beyşehir'e yeni emniyet müdürlüğü binası!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapımına başlanan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı devam ediyor. 

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

beyşehir yeni imar planı Haberi

beyşehir yeni imar planı

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehri güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şehrin estetiğine yaptığı katkılar, vatandaş tarafından da takdir topluyor. İlçe genelindeki parklara, kavşak ve refüjlere diktiği gül ve mevsimlik çiçeklerle Beyşehir’i çiçek bahçesine dönüştüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha güzel, daha yeşil bir Beyşehir hedefine ulaşmak için peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra kendi serasında mevsimlik çiçeklerde de üretiyor. Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflediklerini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Amacımız her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Halkımızı daha...