06 / 05 / 2024

Beytepe Benevre konutları

Beytepe Benevre konutları

1987’de güvenilirlik ilkesiyle yola çıkan ve birçok başarılı projeye imza atan Elbiz inşaat, Beytepe Benevre projesi ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Benevre Beytepe Projesi'nde etkinlik zamanı!

Elbiz İnşaat Garantisi imzasıyla hayata geçirilen ve teslime sayılı günler kalan Benevre Beytepe Projesi'nde etkinliklerle canlı tutuluyor.

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Benevre Beytepe'de ayrıcalığı hissedeceğiniz 10 detay!

Benevre Beytepe projesi Ağustos 2017’de teslim edilecek. Benevre Beytepe projesini 10 adımda incelemeye ne dersiniz?

Benevre Beytepe'de sıfır peşinat, yüzde 100 mutluluk!

Ankara'da inşa edilen Benevre Beytepe projesi, sunduğu avantajlar ile de yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Peşinatı teslimat sırasında ödeme kolaylığı sağlayan proje, konut sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Benevre Beytepe 30 Ağustos'ta teslim edilecek!

Benevre Beytepe projesi, 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Projede heemen tapu teslimi yapılırken, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunuyor.

Benevre Beytepe'nin sosyal alanları fark yaratıyor!

Ağustos 2017 yılında konut sahiplerine kapılarını açacak olan Ankara'nın başarılı konut projesi Benevre Beytepe; sunduğu sosyal alanlar ile de fark yaratacak.

Benevre Beytepe, rezidans kavramını üst boyuta taşıyor!

Başkentlilerin konut anlayışının değiştiğini söyleyen Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “ Artık villada, apartmanda yaşamaktan vazgeçmiş ve rezidans hayatını yaşamak isteyen bir kesim var” dedi.

Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak!

Anahtar teslim için gün sayan Benevre Beytepe projesi, sunduğu sosyal donatı alanları ile de fark yaratmaya devam ediyor. Konseptinde bulundurduğu bir çok yaşam alanını da ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak.

Benevre Beytepe projesi kapılarını açmak için gün sayıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu kalite inşaa ettiklerini söyleyerek "8 ay sonra teslim edilecek projemiz ile yatırımcıların en çok tercih ettiği bölgede konut sahibi olma imkanı sunuyoruz" dedi.

Beytepe Benevre konutları Haberi

Beytepe Benevre konutları

1987’de güvenilirlik ilkesiyle yola çıkan ve birçok başarılı projeye imza atan Elbiz inşaat, Beytepe Benevre projesi ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.


Benevre projesi Ankara’nın en seçkin ve nezih bölgelerinden Beytepe’de yükseliyor. Tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve şehre farklı bir konfor anlayışı getirmeyi amaçlayan Benevre projesi; 38 ile 103 metrekare arasında değişen 1+0 Stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft daireler ile kullanışlı ve ideal yaşam alanları sunuyor.


Tüm ihtiyaçları konfora dönüştüren proje ev sahibi olmak isteyenlere BB Lounge (Kütüphane – Kafe), BB Studio (Müzik ve Karaoke Odası) – BB Studio, BB Movie (Cep Sineması), BB Pool & Fit (Yüzme havuzu – Fitness – Sauna), BB Guesthouse (Misafirhane), BB Play (Oyun Odası) sunuyor.


Kira garantisi imkanı ile ev sahibi olmak...