06 / 05 / 2024

Beytepe Restorium teslimleri

Beytepe Restorium teslimleri

Beytepe Restorium teslim tarihi Temmuz 2014 olarak belirlendi. Fiyatların 830 bin liradan başladığı Beytepe Restorium 'da satışlar devam ediyor, projede 53 daire ve 12 villa bulunuyor, ..

MiaVita Beytepe teslimleri ne zaman?

MiaVita Beytepe projesi, Ankara Çankaya'da hayata geçirildi. Toplam 114 daireye yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Platin Beytepe ev fiyatları!

İki blokta 62 konuttan meydana gelen Platin Beytepe projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları!

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor. 96 adet konuttan meydana gelen Renapark Beytepe projesinde dairelerin teslimleri Mart 2017 yılında yapılıyor...

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Beytepe Restorium'da restore konsept daire seçeneği!

Keklikoğlu Gayrimenkul'ün yeni konut projesi Beytepe Restorium, konfor ve prestijin buluşma noktası haline geldi. Proje "Restore Konsept Daire" dünya dekorasyon trendlerinin geldiği son noktayı yakından görme şansı veriyor.

Gaziantep Beytepe Konutları!

Gaziantep Beytepe Konutları Ediz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 6 bloktan oluşan projede daire fiyatları 115 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Proje daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak.

Parktepe Konutları Ankara projesinin daire teslimleri Mayıs 2016' da!

İki Derece Mimarlık tarafından hayata geçirilen Parktepe Konutları projesi Ankara İli Beytepe İlçe' sinde yükseliyor. Parktepe Konutları Ankara projesinin daire teslimleri Mayıs 2016' da teslim edilmesi planlanıyor.

Enpark Beytepe teslim tarihi!

23 bin 334 metrekare alan üzerinde inşa edilen Enpark Beytepe teslim tarihi 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Dairelerin satışlarının devam ettiği proje Ankara'da yükseliyor...

Paladyum Beytepe Ankara'nın ilk çevreci konut projesi!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Ünal Pala: Paladyum Beytepe'nin satış başarısındaki en önemli etken çevre dostu olması!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri üzerine çeken Paladyum Beytepe projesinin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe'nin yüzde 75'i satıldı!

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’de ev almak isteyen kadınların birçoğu örnek daireyi çok beğenince, firma sahibi Anneler Günü’nde konut alacaklara salonun birebir aynısını hediye etme kararı aldı.

Beytepe Restorium teslimleri Haberi

Beytepe Restorium teslimleri


Beytepe Restorium Projesi Ankara İncek 'te inşa ediliyor. Keklikoğlu Gayrimenkul imzası ile yaşama geçirilen proje 21 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Beytepe Restorium teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Beytepe Restorium teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


İncek 'te yükselen Beytepe Restorium 'da 53 daire ve 12 villa yer alıyor.  Beytepe Restorium kapsamındaki daireler 4 oda 1 salon, villalar ise 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Beytepe Restorium Projesi fiyatları 830 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. Restorium Beytepe kapsamındaki konutlar krediye uygun.


Beytepe Restorium İncek 'te;  karma spor sahası, vitamin bar ve cafe, mini sinema, fitness center, squash, toplantı salonu, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, jakuzi gibi alanlar bulunuyor.


Telefon: 0312 240 10 10

Web...