29 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat Al Rajhi Group

Beyttürk İnşaat Al Rajhi Group

Beyttürk İnşaat, Suudi Arabistan firması Al Rajhi Group ile işbirliğine imza attı. İki firma, İstanbul, Bursa ve Yalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında ortaklık yapmak üzere bir mutabakat zaptı (MoU) imzaladı..

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofarr İnşaat Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyzi Oflaz tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ferdi Öztürk tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Cimetrik İnşaat Alüminyum Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cimetrik İnşaat Alüminyum Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 400 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Beyttürk İnşaat Al Rajhi Group Haberi

Beyttürk İnşaat Al Rajhi Group

Beyttürk İnşaat, Suudi Arabistan'ın önde gelen kuruluşlarından Al Rajhi Group ile işbirliğine imza attı. İki firma, İstanbul, Bursa ve Yalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında ortaklık yapmak üzere bir mutabakat zaptı (MoU) imzaladı. İşbirliği hakkında açıklama yapan Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Al Rajhi ailesi Suudi Arabistan'ın önde gelen ailelerinden. Türkiye'de şu ana kadar bizim projelerimize yaklaşık olarak 10-15 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirdiler. Türkiye gayrimenkul pazarında bizimle hareket etmek istiyorlar. Bu işbirliği çerçevesinde büyük hacimli konut, rezidans ve otel projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz"...