16 / 05 / 2024

Bfl Denizcilik Danışmanlık nerede

Bfl Denizcilik Danışmanlık nerede

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile K.Serkan Yüksel tarafıdan kuruldu. 

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çelik ve Naci Erol ortaklığında kuruldu.

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Tecnor Denizcilik Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Tecnor Denizcilik Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ece Çakmak tarafından kuruldu.

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile K.Serkan Yüksel tarafıdan kuruldu. 

Poseidon Marine Denizcilik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Poseidon Marine Denizcilik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Karakaş tarafından kuruldu.

Levendler Denizcilik Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levendler Denizcilik Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Demet Genç, Şamil Genç, Zeki Genç ve Alpaslan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Malkoç Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Gökçek Sokak'ta kuruldu.

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Tony Bananno SR. tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Üsküdar, Selimiye Mahallesi'nde kuruldu.

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Dolan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Mimaroba Batıköy Mahallesi'nde kuruldu

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Reklam ve Danışmanlık Anonim Şirketi, H. Hakan Dikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Tercüman Sitesi A6 Blok'ta kuruldu

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Bfl Denizcilik Danışmanlık nerede Haberi

Bfl Denizcilik Danışmanlık nerede

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile K.Serkan Yüksel tarafıdan kuruldu. 

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yük ve eşya taşımacılığı yapmak. Her türlü İş Makinası Taşımaları (Yükleyici, Dozer, Ekskavatör), Gabari Yük Taşımaları, Trafo, Türbin ve Jeneratör Taşımaları, Enerji Santrali Taşımaları, Boyut Dışı Yüklemeler, Gemi Motorları, Beton Santralleri Taşıma, Döküm Üniteleri Taşıma faaliyetleri konusunda danışmanlık, etüd, araştırma, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Denizcilik sektöründe her türlü proje kargo taşımacılık faaliyetinde bulunmak. Şirket yukarıdaki faaliyet alanları ile ilgili amaçlarını gerçekleştirmek için; ithalat, ihracat, alım ve satım yapabilir, her türlü taşınır, taşınmaz ve nakil...