22 / 05 / 2024

Bi Em Mimarlık iletişim

Bi Em Mimarlık iletişim

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emre Oktay ve İbrahim Kakşi tarafından kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Azat İbiş, Halim İbiş ve Hazar İbiş ortaklığında kuruldu.

Koltek Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koltek Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Emre Biçen tarafından kuruldu.

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emre Oktay ve İbrahim Kakşi tarafından kuruldu.

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Anıl Biçer tarafından kuruldu.

Biçici Mühendislik Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçici Mühendislik Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Biçici tarafından kuruldu.

Bi Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem İnan tarafından kuruldu.

GBA Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

GBA Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güney Biçer tarafından kuruldu.

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık Ege'nin İncisi İzmir'de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.

Yedi Mavi satış ofisini RSG İç Mimarlık tasarladı!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan Yedi Mavi Satış Ofisi, modern çizgilerle biçimlenmiş, samimi bir atmosferde mavinin doğadaki yedi tonunu yansıtıyor.

Elfurat Elarabia İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elfurat Elarabia İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Jasıem Alobıd Alhamod ve Abdulrahman Alabıd Alhammod ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Fatih, Zeyrek Mahallesi, Tezgahçılar Sokak'ta kuruldu.

Bi Em Mimarlık iletişim Haberi

Bi Em Mimarlık iletişim

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emre Oktay ve İbrahim Kakşi tarafından kuruldu.

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi konusu:

Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve...