21 / 05 / 2024

Biçerel İnşaat Kimin

Biçerel İnşaat Kimin

Biçerel İnşaat Nakliye Hafriyat Elektrik Elektronik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ramazan Biçer tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emre Oktay ve İbrahim Kakşi tarafından kuruldu.

Biçici Mühendislik Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçici Mühendislik Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Biçici tarafından kuruldu.

Erel İnşaat'ın acı günü! Yılmaz Öney vefat etti!

Erel otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Işıkel'in kayınpederi Yılmaz Öney vefat etti.

Bi Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem İnan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Altın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Biçen Grup İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçen Grup İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 80 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Biçen ve Lokman Çakmak ortaklığında kuruldu.

İbişler İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbişler İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin İbiş ve Korkmaz İbiş ortaklığında 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Biçerel İnşaat Nakliye Hafriyat Elektrik Elektronik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biçerel İnşaat Nakliye Hafriyat Elektrik Elektronik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ramazan Biçer tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Biçerel İnşaat Kimin Haberi

Biçerel İnşaat Kimin


Biçerel İnşaat Nakliye Hafriyat Elektrik Elektronik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Biçer tarafından kuruldu. 


Biçerel İnşaat Nakliye Hafriyat Elektrik Elektronik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Biçerel İnşaat Nakliye Hafriyat Elektrik Elektronik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Merkez Mah.Hasat Sok. N.52/1...