02 / 05 / 2024

Bidzina ivanişvili

Bidzina ivanişvili

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık Gürcistan'da doğalgaz santrali kurmak için Gürcistan Başbakanı Bidzina ivanişvili ile el sıkıştı...

BİM 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili ürünlerde indirim fırsatları!

BİM'de yarın Harika Çikolata Kaplamalı Karamelli Bisküvili Bar 4x40 gr 21,50 TL. Tadelle Gofret 5x35 gr 32,50 TL, Nestle Damak Sütlü Çikolata 70 gr 29,50 TL birçok gıdada indirimli ürünler sunulmaktadır.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Tiflis Havalimanı'nın yeni etabı açıldı!

Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. ürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: "Yeni terminal faaliyete geçtikten sonra Tiflis Uluslararası Havaalanı yılda 4 milyon yolcuya hizmet edecektir" dedi.

82 yaşındaki Dato Vanişvili'nin evinin yer aldığı ülke değişti!

Güney Osetya bölgesinde yaşayan Vanişvili sıradışı bir olayla karşılaştı. Vanişvili, birkaç gün ayrıldığı evinden geri döndüğünde evinin bir başka ülkenin sınırları içerisinde kaldığını öğrendi.

Avrasya Tüneli, İpek Yolu'na ivme kazandıracak!

Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili “Türkiye ve Gürcistan’ın amacı, partnerlerimizle tarihi İpek Yolu’nu canlandırmaktır. Avrasya Tüneli, tarihi İpek Yolu’nun canlandırılmasına bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Avrasya Tüneli İpek Yolu’na ivme kazandıracak!

Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili “Türkiye ve Gürcistan’ın amacı, partnerlerimizle tarihi İpek Yolu’nu canlandırmaktır. Avrasya Tüneli, tarihi İpek Yolu’nun canlandırılmasına bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Avrasya Tüneli açılış töreni yapılıyor!

Vatandaşlar, Avrasya Tüneli açılış töreninden saatler önce alanı doldurdu. Tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım ve Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili, vatandaşları selamladı.

Gürcistan'a 2,5 milyar dolarlık yeni liman inşa edilecek!

Gürcistan'ın Karadeniz kıyısındaki Anaklia kasabasına yapılacak yıllık 100 milyon ton yük kapasiteli liman inşaatının temeli, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili'nin de katıldığı törenle atıldı.

Tiflis Havalimanı'ndaki yeni terminalin temeli atıldı!

TAV Havalimanları, işletmesini üstlendiği Tiflis Havalimanı'ndaki yeni terminalin temelini attı. törenine Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili de katıldı...

Gardabani Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nin açılışı!

Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili, Çalık Enerji'nin Gürcistan'da açtığı doğalgaz çevrim santralinin, ülkesinin enerji piyasası ve bağımsızlığına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Space Gayrimenkul'den İstanbul'a 3. ofis!

Space Gayrimenkul, İstanbul'daki üçüncü ofisini Nişantaşı'nda açtı. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan ofis, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi..

Bidzina ivanişvili Haberi

Bidzina ivanişvili


Gürcistan Başbakanı Bidzina ivanişvili ve Çalık ( Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Çalık Enerj'nin ülkedeki doğalgaz projesine yatırımcı olarak da katılması kararını aldı. Aralık 2012'te Çalık Enerj'nin Gürcistan'da doğalgaz santrali kurması için el sıkışan Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Gürcistan Başbakanı Bidzina ivanişvili, 1 Haziran günü Tiflis'te gerçekleşen ikinci görüşmenin ardından ekonomik ve dostane ilişkilerin hızla geliştiğinin altını çizen mesajlar verdiler. Çalık Enerji, Gürcistan'ın projede yatırımcı olması yönündeki teklifine de olumlu cevap verdi.


Görüşmeden sonra açıklama yapan Ahmet Çalık, "Bu bir başlangıç, inşallah bunu ileriye götüreceğiz. Türkiye ve diğer ülkelerdeki iş ortaklarımızı da buraya getirmeye çalışacağız. Gürcistan'ın potansiyelinin farkındayız ve Sayın Başbakan'a büyük güven duyuyoruz" dedi, ivanişvili ise,...