07 / 05 / 2024

bien harmony

bien harmony

Ödül­lü ve yenilikçi ta­sa­rım­la­rı ile her zaman fark yaratan Bİ­EN, ürünlerine iki özel seri daha ekledi: Mermerin derinlikli dünyasını yaşam alanlarınıza taşıyan “Taurus” ile klasik çizgilerin otantikliğini banyolarınızda yansıtan “Harmony”.

Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor!

Etnik motiflere ve Osmanlı temasına yönelen ilgi ile yeniden canlanan çini motifleri, Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor.

Bien Adonis ve Stellata: Mekanları hafızalara işleyen tasarımlar!

Bien, beyazın ferahlığını banyolara yansıtan satensi yüzeye sahip Adonis, farklı ebat ve renk seçenekleri ile de tercih edilen Stellata mermer görünümlü karoları ile mekanlara göz alıcı ve bütünsel çözümler sunuyor.

Bien 43 yeni koleksiyonunu UNICERA'da sergiledi!

23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Harmony Towers'ta metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Eroğlu Gayrimenkul’un 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers, Bursa’ya değer katıyor. Harmony Towers, banka kredisiz 48 ay vade imkanı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışta.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Bien Seramik, Rize'de Retaş Yapı mağazasını açtı!

Bien Seramik’in Rataş Yapı bayisinin açılış töreni renkli geçti. Rize’de ikinci mağazasını açan Rataş Yapı, birçok Bien çalışanının da katıldığı törende açılışı Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ve Kaymakam Adem Can gerçekleştirdi.

Bien, Eskişehir’deki Pecha Kucha etkinliğine sponsor oldu!

12 yıl önce Tokyo’da düzenlenen ve 800’ü aşkın kentte yaratıcı insanları buluşturan uluslararası bir etkinlik Pecha Kucha 9 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yapılacak etkinliğin ana sponsorluğunu Bien üstlendi.

Bien Seramik 2016'da büyüme oranını artıracak!

Bien Seramik, yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini artırırken, ürün gamına 60X120 ebadını ekliyor. Şirket 2016 yılında yeni yatırımlarla seramik ebatlarını büyütmüş olacak...

Bien Hijyen ile banyolarınız daha hijyen!

Çevre dostu Bien Seramik günlük temizliğimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda hijyeni sağlamak adına bir hizmet başlattı. Uygulama sayesinde banyolarda maksimum temizlik sağlanıyor.

Bien karo tasarımlarıyla AVM mağazalarında fark yaratın!

Seramik sektörünün önemli oyuncularından Bien Seramik, AVM’lerin ihtiyaçlarına yönelik en uygun çözümleri sunuyor. AVM mağaza tasarımlarınızı özgünleştirmenin en pratik ve ihtişamlı yolu karo döşemeleridir.

Bien, sektör profesyonelleriyle bir arada!

Bien Acıbadem Ceramic Concept bayisinde farklı bir etkinliğe imza attı. Bayi davetlilere 7 farklı Bien tasarımını 7 farklı menü eşliğinde sundu.

bien harmony Haberi

bien harmony

Ödül­lü ve yenilikçi ta­sa­rım­la­rı ile her zaman fark yaratan Bİ­EN, ürünlerine iki özel seri daha ekledi: Mermerin derinlikli dünyasını yaşam alanlarınıza taşıyan “Taurus” ile klasik çizgilerin otantikliğini banyolarınızda yansıtan “Harmony”.


İlk tanıtımı UNICERA fuarında yapılan “Taurus” ve “Harmony dekorlu’’ koleksiyonlar ihtişamlı görüntüleriyle sizleri büyüleyecek.


BİEN bu iki yeni koleksiyon ile 2015 yılında da adından çok söz ettirecek.



BİEN’ den tutku, ihtişam, gösteriş: TAURUS


Mermerin ışıltısı Taurus’la yansıyor. BİEN 2015 koleksiyonlarının gözdesi olan Taurus serisi siyah ve kiraz renkleriyle birlikte mekânlara ihtişam katıyor. 30 cmx80 cm ve 40 cmx40 cm ebatlarında yer ve duvar karosu olarak üretilen Taurus serisi dekofon ve bordürleriyle mermerin parlak halini mekânlara yansıtarak ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor.



BİEN’den lavabo tasarımlarında kıskandıran yenilik: HARMONY


Geometrik formları, dairesel geçişlerle yumuşatan ve hoş bir denge...