05 / 05 / 2024

Bien, Eskişehir’deki Pecha Kucha etkinliğine sponsor oldu!

Bien, Eskişehir’deki Pecha Kucha etkinliğine sponsor oldu!

12 yıl önce Tokyo’da düzenlenen ve 800’ü aşkın kentte yaratıcı insanları buluşturan uluslararası bir etkinlik Pecha Kucha 9 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yapılacak etkinliğin ana sponsorluğunu Bien üstlendi.



12 yıl önce Tokyo’da düzenlenen ve 800’ü aşkın kentte yaratıcı insanları buluşturan uluslararası bir etkinlik Pecha Kucha 9 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yapılacak etkinliğin ana sponsorluğunu seramik sektörünün yenilikçi markası Bien üstlendi.


İç mimari, grafik tasarım, tasarım gibi yaratıcı alanlarda iş yapanların bir araya gelip deneyimlerini anlattıkları bir etkinlik olan Pecha Kucha Türkçe’de ''Çene çalmak'' anlamına geliyor.


Etkinliğin özelliği 20 ayrı görsel ve 20 saniye gibi bir zamana sahip olması. Her bir konuşmacının ürünlerinin her birini 20 saniyede anlatması gerekiyor. 20 saniyede değişen 20 slayt ve toplamda 6 dakika 40 saniyede biten samimi, dinamik ve eğlenceli sunumlardan oluşuyor bu etkinlik.


İlk sunumu 19 Aralık 2015’te gerçekleşen etkinliğin ‘’Disruptive Creative’’ isimli ikinci sunumu 9 Ocak 2016’da Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yaratıcı alanlarda iş yapan, yaptıkları işlerle monotonlukları kıran, yeni bir bakış açısı ya da yöntem geliştirmeye vesile olan bireylerin ilham verici sunumlarından oluşan etkinlik saat 17:20’de başlayacak.


Estetik, inovasyon ve kalite odaklı ürün geliştirme felsefesiyle doğaya saygılı ve geri dönüşüme önem veren Bien bu etkinliğe destek vererek tasarım odaklı yaklaşımını ortaya koyuyor.



Geri Dön