02 / 05 / 2024

Bien Seramik Bien Dergi

Bien Seramik Bien Dergi

Türkiye’de dijital teknolojinin öncülerinden Bien, son aylarda bayi açılışları, yurtdışı fuarları, usta seminerleri, bayi yurtdışı gezileri ve yenilenen “Bien Dergi” konsepti ile Türk seramik sektöründeki yerini sağlamlaştırdı

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Şefik Tekin ve Adnan Kocagil ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BİEN 2017 koleksiyonunu UNICERA’da tanıtacak!

Seramik sek­tö­rünün ön­cü­le­rin­den Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını ilk kez UNICERA’da tanıtacak.

Bien'den, Imperial ve Adonis serileriyle kusursuz tasarımlar!

Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.

Bien ile siyah-beyaz özel banyolar!

Bien’in siyah-beyaz banyolarıyla beyazın ferahlığını ve ışığını, siyahın gücünü hissedin. Kendini tanıyan ne istediğini bilen insanların tercihi olarak öne çıkan siyah beyaz koleksiyon, klasiğin gücünü gösteriyor

Bien Seramik Bien Dergi Haberi

Bien Seramik Bien Dergi

Sezona hareketli başlayan Bien, 2012’nin ortasında da açtığı yeni bayilikler ve hedef kitlesine yönelik yaptığı etkinlikler ile adından sıkça söz ettiriyor olacak.


Seramik sektöründeki büyümesini iddialı bir şekilde sürdürmeye devam eden Bien, bu amacıyla bayilerine ve satış noktalarına verdiği destekle sağlam ve güvenilir adımlarla ilerliyor. Bu doğrultuda ürünlerinin satışına ve marka bilinirliğine katkı sağlayacak çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. 


Son 3 yıl içinde 65 yeni bayiyle toplam bayi sayısı 115’ i aştı!


Bien’in genç ve dinamik tasarım ve ürün geliştirme kadrosuyla bayilerinin ve müşterilerinin istekleri doğrultusunda sunduğu yeni ürünler artık 115’ den fazla bayii ile Türkiye’nin dört bir yanında faaliyette bulunuyor.  En son geçtiğimiz aylarda Bursa Aktosunlar, Bolu Onurlu Yapı, Erdek Bilgi Yapı mağazalarını görkemli açılışlarla müşterilerinin hizmetine sundu. Bu açılışlara  protokol, yerel basın...