23 / 07 / 2024

bien taurus

bien taurus

Ödül­lü ve yenilikçi ta­sa­rım­la­rı ile her zaman fark yaratan Bİ­EN, ürünlerine iki özel seri daha ekledi: Mermerin derinlikli dünyasını yaşam alanlarınıza taşıyan “Taurus” ile klasik çizgilerin otantikliğini banyolarınızda yansıtan “Harmony”.

Krizi atlatamayan Ankara'daki ünlü AVM, 29 Mayıs'ta icradan satılıyor!

Başkent Ankara’da Gölbaşı yolu üzerinde konumlanan ve içinde 139 bağımsız bölümden oluşan Taurus Alışveriş Merkezi 29 Mayıs 2024 tarihinde icradan satışa çıkarılıyor.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Taurus Acmm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taurus Acmm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alp Tunga Kızıltürk, Cuma Celenay ve Mehmet Başar ortaklığında kuruldu.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak    Öztürk ve Morad Yassın A. Abdulrazıq ortaklığında kuruldu. 

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

bien taurus Haberi

bien taurus

Ödül­lü ve yenilikçi ta­sa­rım­la­rı ile her zaman fark yaratan Bİ­EN, ürünlerine iki özel seri daha ekledi: Mermerin derinlikli dünyasını yaşam alanlarınıza taşıyan “Taurus” ile klasik çizgilerin otantikliğini banyolarınızda yansıtan “Harmony”.


İlk tanıtımı UNICERA fuarında yapılan “Taurus” ve “Harmony dekorlu’’ koleksiyonlar ihtişamlı görüntüleriyle sizleri büyüleyecek.


BİEN bu iki yeni koleksiyon ile 2015 yılında da adından çok söz ettirecek.



BİEN’ den tutku, ihtişam, gösteriş: TAURUS


Mermerin ışıltısı Taurus’la yansıyor. BİEN 2015 koleksiyonlarının gözdesi olan Taurus serisi siyah ve kiraz renkleriyle birlikte mekânlara ihtişam katıyor. 30 cmx80 cm ve 40 cmx40 cm ebatlarında yer ve duvar karosu olarak üretilen Taurus serisi dekofon ve bordürleriyle mermerin parlak halini mekânlara yansıtarak ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor.



BİEN’den lavabo tasarımlarında kıskandıran yenilik: HARMONY


Geometrik formları, dairesel geçişlerle yumuşatan ve hoş bir denge...