28 / 04 / 2024

Bien usta seminerleri

Bien usta seminerleri

Bien’in 2009’dan bu yana sektörde daha iyi hizmet verebilmek için düzenlediği “Usta Seminerleri”nin bu yıl ilki Manisa Salihli’de yapıldı.

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay Mehmet Öğün konuk oldu!

TOKİ tarafından şehircilik, mimari kültür, proje aşamalarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay “Şehirde görünmez düzenden görünen düzensizliğe” başlığı adı altında Mimar Mehmet Öğün konuk oldu.

Bolulu Hasan Usta'dan 17 yeni şube geliyor!

Geleneksel süt tatlıları konusunda 35'inci yılını kutlayan Bolulu Hasan Usta, yurtiçinde ve yurt dışında yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Bu yıl yurtiçinde 16 yeni şube açacak olan firma, yurtdışındaki şubelerine Katar'ı da ekleyecek.

Bien Hijyen ile temiz banyolar!

İnsan sağlığı önemli. Sağlıklı olmanın en temel kuralı hijyen. Çevre dostu Bien Seramik’in günlük temizliğimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda hijyeni sağlamak adına başlattığı hizmet BİEN HİJYEN’le banyolarda maksimum temizlik sağlanıyor.

Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor!

Etnik motiflere ve Osmanlı temasına yönelen ilgi ile yeniden canlanan çini motifleri, Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor.

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

Akbank Sanat ve Mimarlık Seminerleri 22 Mart'ta başlayacak!

Akbank Sanat Mimarlık Seminerleri, İpek Akpınar'ın moderatörliiğü ile 22 Mart Salı günü mimar Mehmet Kütükçüoğlu'nu konuk ediyor. Kütükçüoğlu "Kent ile Diyalog" adını taşıyan seminerde, değerlendirmeler yapacak.

Bien Adonis ve Stellata: Mekanları hafızalara işleyen tasarımlar!

Bien, beyazın ferahlığını banyolara yansıtan satensi yüzeye sahip Adonis, farklı ebat ve renk seçenekleri ile de tercih edilen Stellata mermer görünümlü karoları ile mekanlara göz alıcı ve bütünsel çözümler sunuyor.

GNYAPI, 5. Usta Konferansı'nı düzenledi!

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı. GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.

Bien 43 yeni koleksiyonunu UNICERA'da sergiledi!

23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Bien usta seminerleri Haberi

Bien usta seminerleri

2009’dan bu yana Türkiye’nin birçok şehrinde ustalarla buluşan Bien, ustalara sektördeki yenilikler ve gelişmelerle ilgili eğitimler veriyor. Usta seminerlerine çok önem veren marka bu eğitimler sayesinde iş kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.


Seramik sektörünün önemli firmalarından biri olan Bien 2009 yılında başlattığı ve artık gelenekselleştirdiği usta seminerlerini ilkini bu yıl Manisa Salihli’de düzenledi. Bien, 2009’dan bu yana toplam 8.000 kişiye usta eğitimi verdi. Şimdiye kadar 40 şehirde 72 seminer gerçekleştirdi.


2 Nisan 2015 tarihinde Manisa Salihli’de başlayan usta seminerleri 2015 yılı sonuna kadar toplam 21 şehirde gerçekleşecek.2 Nisan 2015 Salihli Lidya Oteli’nde düzenlenen seminere 100 kişi katıldı. 3 Nisan 2015 İzmir Anemon Fuar Otel’de yapılan seminere 150 kişi katıldı.


Bu seminerler sayesinde müşteri şikayetlerinin azaldığını belirten eğitmenler ‘’Düzenlenen seminerlerde ustalara fabrikalar,...