02 / 05 / 2024

Bien yeni koleksiyonu

Bien yeni koleksiyonu

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’ da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi...

Bien, UNICERA’daki farkını bu yıl da yenilikçi ürünleriyle ortaya koyuyor!

26 Şubat – 2 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ürünleri ile göz dolduran Bien, hem tasarım hem de yenilikçi yönünü fuar süresince ziyaretçilerle buluşturacak...

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Zara’nın yeni sezonu satışa çıktı! Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi.

Kazaklar, triko etekler, topuklu botlar ve daha birçoğu Zara’nın yeni sezonunda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, uzun kollular ve kalın kumaşlar gardıroplarda yerini almaya başladı. Zara, trend parçalarla yeni sezon koleksiyonu sizi bekliyor. İşte Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Interface yeni koleksiyonunu satışa sundu!

Dünyada karo halının yaratıcısı ve pazar lideri Interface, dünyanın dört bir tarafındaki tekstil unsurlarından ilham alan yeni Skinny Planks koleksiyonu World Woven™’nı satışa sundu.

Bien yeni koleksiyonu Haberi

Bien yeni koleksiyonu

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi. 


Türkiye seramik sektöründe dijital teknolojinin öncülerinden Bien, yeni ürünlerini Rusya’nın başkenti Moskova’da görücüye çıkarttı. 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova ’da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de yerini alan Bien, yeni teknoloji ürünü koleksiyonlarından eşsiz örnekler sergiledi.


Yeni koleksiyonlarıyla, kendine özgü çizgisini Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarında sergileyen Bien, yeni teknolojilerle ürettiği yer, duvar karosu, porselen karo, teknik porselen ve vitrifiye ürünleriyle ziyaretçileri buluşturdu.


Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı, “Moskova’daki fuar bizim için önemli. MosBuild Fuarı, BDT Ülkelerine açılmak adına önemli bir nitelik taşımaktadır. Bu sene de fuarda yerini alan en...