30 / 04 / 2024

biga belediyesi imar komisyonu

biga belediyesi imar komisyonu

Biga Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Işık, dolmuş ihalesi ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Çavuşköy ve Yeniceköy’e doğalgaz müjdesi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

İzmir imar planlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi! 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğine onay verdiğini açıkladı. 

Biga Belediyesi'nden kiracılarına yüzde 50 indirim! 

Çanakkale Biga Belediyesi, 2021 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısı'nda aldığı kararlar doğrultusunda kira ücretlerine yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

biga belediyesi imar komisyonu Haberi

biga belediyesi imar komisyonu

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "2016 yılında Çavuşköy ve Yeniceköy’e doğalgaz verilmesindeki amacımız, kalıcı imar planı yapmak değil, doğalgaz verilmesini hızlandırmaktır. Ruhsat ile ilgili başvuru talepleri değerlendirilmeyecektir. Plana göre herhangi bir kat artışı ya da önemli bir değişiklik yok. Mevcut yapıyı koruduk. İmar düzenlemeleri için yaklaşık 10 bin lira harcandı" diye konuştu.

Toplantıda, Biga Belediyesi’ne ait Alişdede Bilgi Kültür ve Sanat Evi’nde, Dumlupınar Ortaokulu tarafından ana sınıfı amacıyla kullanılan sınıfın, ücretsiz olarak kullanım süresinin 30 Haziran 2016 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi.Yeniceköy, Çavuşköy, Şirintepe ve Aksaz’da isimsiz sokaklara isim verilmesi kararı İmar ve Şehircilik Komisyonu’na havale edildi. Biga sınırları dâhilinde yapılacak yapıların Bodrum katlarında yalnızca otopark yapılması amacıyla su basmanı seviyesini aşmamak koşuluyla otopark alanının ve girişlerinin tesviyesine izin verilmesi...