10 / 05 / 2024

Bigün İnşaat nerede

Bigün İnşaat nerede

Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilge Ortak Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Big Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen tarafından kuruldu. 

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilge Ortak Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Bigün İnşaat nerede Haberi

Bigün İnşaat nerede

Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilge Ortak Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.


Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...