04 / 05 / 2024

Bilal Tatoğlu

Bilal Tatoğlu

Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Yalçın ve Bilal Tatoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Silivri, Fevzi Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Çolpam İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolpam İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bilal Topuzoğlu tarafından kuruldu.

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çapoğlu ve İsmail Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Bilal Duman, Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

İsmailoğlu Yapı’nın Ümraniye Madenler’de hayata geçirdiği Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman oldu...

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tatoğlu tarafından kuruldu.

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Hasanoğlu ve Bilal Budak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Mimar Züleyha Tatoğlu vefat etti!

Ali Özdemir ve Zeynep Lelarge'nin sevgili anneleri Paul Lelarge'nin biricik annesi Mimar Züleyha Tatoğlu 7 Mart 2016 Pazartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün defnedildi.

Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Yalçın ve Bilal Tatoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Silivri, Fevzi Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Tellioğlu İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Tellioğlu ve Ali Raşit Türkmen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bilal Tatoğlu Haberi

Bilal Tatoğlu

Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Yalçın ve Bilal Tatoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Silivri, Fevzi Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Tehlikesiz Ambalaj atığının  toplanması ayrıştırılması geri dönüşümünün yapılması sanayide kullanılan her türlü kağıt karton plastik naylon pet demir alüminyum pirinç bakır çinko zamak ve diğer malların hurdalarını almak bunları işlemek sureti ile sanayide kullanılabilir hale getirmek veya olduğu gibi satmak 2-bilumum geridönüşüme müsait anamadde yardımcı madde ambalaj maddeleri ve malzemelerinin ticaretini bu neviden bilumum atıkların geridönüşüme kazandırılma işlemlerini yapmak 3-Her türlü tehlikesiz hurda plastik atıklarının, ambalaj atıklarının geri dönüşüm işlemi yapılarak granüle dönüştürmek. 4- Granül alım satımı ithalat...