10 / 05 / 2024

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi nerede

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi nerede

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete girdi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamalarda bulundu.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bilecik Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Bilecik Belediyesi'ne ait olan 3 gayrimenkul 3 milyon 750 bin TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı.

Mersin'e katı atık transfer istasyonu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin en gözde ilçelerinden olan Erdemli’de Katı Atık Transfer İstasyonu hayata geçiriyor.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Gaziantep Katı Atık Transfer İstasyonu tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin İslahiye ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçirdiği Katı Atık Transfer İstasyonu’nun açılışı yapıldı

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Ceylanpınar Katı Atık transfer İstasyonu tamamlandı!

“Temiz bir çevre” sloganıyla çalışmalarını yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde hayata geçirdiği Katı Atık transfer İstasyonunu açıyor.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Erzurum Katı Atık Depolama Tesisi’nin 2. etabı tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’nin ikinci etabını da tamamladı. Yapılan bu yatırımla şehrin 12 yıllık katı atık depolama sorunu çözüldü.

Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda sona gelindi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nin yüzde 94'ü tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Uzunburun mevkiindeki Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin yüzde 94 oranında tamamlandığını söyledi...

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi nerede Haberi

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi nerede

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete girdi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Altyapı Projeleri Toplu Açılış Töreni kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organizasyonunda yapılan toplu açılış töreni hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi tarafından Karasu mevkinde gerçekleştirilen proje ile ender yapılan çalışmalardan birine daha imza atılarak, hem çevre adına hem Bilecik adına güzel bir projeyi vatandaşların hizmetine sunulmuş olduğunu belirterek, "Bilecik Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz ve temiz bir çevre için büyük katkılar sağlayacak Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından toplu açılış töreninde hizmete girdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre...