07 / 05 / 2024

bilecik belediyesi kentsel dönüşüm 2014

bilecik belediyesi kentsel dönüşüm 2014

Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 'Kentsel Dönüşüm Projesi' ile ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik başlama kararının Bilecik Belediye Meclisi tarafından alındığı bildirildi...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Bilecik Belediyesi'nde imar planları konuşuldu!

Bilecik Belediyesi Meclisi, yılın son toplantısını Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirdi. 

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Şahinbey Belediyesi'nde kentsel dönüşüm rekoru!

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

Bilecik Belediyesi'nden 23.3 milyon TL'lik arsa ihalesi!

Bilecik Belediyesi sınırları içinde yer alan ve mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait olan arsa 23 milyon 365 bin TL bedel ile ihale edilecek. 

Bilecik Belediyesi İstiklal Mahallesi'nde AVM yapacak!

Bilecik Belediyesi tarafından 89 Ada 12-13 parsel sayılı gayrimenkulün arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihale ediliyor..

bilecik belediyesi kentsel dönüşüm 2014 Haberi

bilecik belediyesi kentsel dönüşüm 2014


Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 'Kentsel Dönüşüm Projesi' ile ilgili bir açıklama yapıldı.


Yapılan açıklamada, belediye tarafından yürütülen projesi kapsamında son günlerde yerel yazılı ve görsel medya organlarında bazı siyasiler tarafından açıklamalar yapıldığı belirtildi. Bu açıklamaların teknik bilgiden uzak ve kurumdan bilgi alınmaksızın yapıldığı ifade edilen açıklamada "Kentsel Dönüşüm Projemize yönelik başlama kararı Bilecik Belediye Meclisi'nin muhalefeti ve iktidarı ile hep birlikte beraber oy birliği ile alınmış bir karardır. Projenin her aşaması gayet şeffaf olarak yürütülmekte kapalı kapılar ardında herhangi bir pazarlık yürütülmemektedir. Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerimizi kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi, 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi kapsamındaki yasa ile değil, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 73. maddesi gereğince hazırlanmıştır. Buradaki asıl amaç, eskiyen veya kullanılması mümkün olmayan...