28 / 04 / 2024

Bilecik Belediyesi projeleri

Bilecik Belediyesi projeleri

Bilecik Belediyesi tarafından kazandırılan bir çok proje ile şehir merkezi güzelleşmeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor!

Bilecik Belediyesi, kış ayı içresinde altyapı bir sorunla karşılaşmamak için kentin çeşitli noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalarla aşırı yağışlar sonucu sokaklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi planlanıyor.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Bilecik Belediyesi'nde imar planları konuşuldu!

Bilecik Belediyesi Meclisi, yılın son toplantısını Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirdi. 

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Dodurga Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Dodurga ilçesinde yaptırılacak kültür merkezinin temeli atma töreni gerçekleşti. Belediye Başkanı Selim Tuna, temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

Maden sahaları fabrikaların kurulması için ihaleye çıkarılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Belediyesi ek hizmet binasının açılışında konuştu. Dönmez, maden sahalarının fabrika kurulması şartıyla ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Bilecik Belediyesi'nden 23.3 milyon TL'lik arsa ihalesi!

Bilecik Belediyesi sınırları içinde yer alan ve mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait olan arsa 23 milyon 365 bin TL bedel ile ihale edilecek. 

Bilecik Belediyesi İstiklal Mahallesi'nde AVM yapacak!

Bilecik Belediyesi tarafından 89 Ada 12-13 parsel sayılı gayrimenkulün arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihale ediliyor..

Bilecik Belediyesi projeleri Haberi

Bilecik Belediyesi projeleri

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birçok projenin yapım çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Fen İşleri Müdürü Bener Yanar ve belediye çalışanları ile birlikte çalışmaları inceleyen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Bilecik Belediyesi Osmanlı Hamamı, Bilecik Belediyesi Ek Hizmet Binası, Bilecik Belediyesi Buz Pisti alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı ayrıca Devlet Hastanesi önünde gerçekleştirilen Osmanlı Hanımeli Sokağında yapılan çalışmaları da takip etti.


Bilecik Belediyesinin şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, şu bilgileri verdi: ’’Şehrimize marka değeri kazandıran birçok projeyi hep birlikte hayata geçirdik ve ilk günkü aşkla değer katacak projelerimizi de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yapımı devam...