07 / 07 / 2024

bilecik cumhuriyet

bilecik cumhuriyet

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Mahallesinde çocuklarımız içen yeterli oranda park ve bahçelerin olmadığına dikkat çekti.

Bilecik'te 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arazisi!

Bilecik İcra Dairesi Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçe, Cumhuriyet Mahallesi 711 ada, 5 parselde yer alan fabrika binası ve arazisini 9 milyon 485 bin TL'ye icradan satıyor...

Bilecik Bozüyük'e Kasımpaşa Arastası geliyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Terakki Caddesi ile Cumhuriyet Meydanına bakan Necatibey Caddesi arasında kalan 8 bin 276 metrekareden oluşan 3 adadaki eski yapılaşmaların yerine geleneksel kültürümüze uygun Arasta yapılar yer alacak.

Bursa-Bilecik hızlı tren projesi durdu!

Bursa’yı 93 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk defa demiryolu ağına bağlayacak olan Bursa-Bilecik hızlı tren projesi 20 aydır durdu.

Bursa-Bilecik hızlı tren projesi çalışmaları durdu mu?

Bursa’yı 93 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk defa demiryolu ağına bağlayacak olan Bursa-Bilecik hızlı tren projesi 20 aydır durdu.

Bilecik'teki eski vali konağının yerine AVM yapılacak!

Bilecik’in Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan ve depreme dayanıklı olmadığının belirlenmesinin ardından boşaltılan eski vali konağı, yerine alışveriş merkezi yapılması amacıyla yıkıldı.

Bilecik Cumhuriyet Mahallesi'ne park ve dinlenme alanı yapılacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Mahallesinde çocuklarımız içen yeterli oranda park ve bahçelerin olmadığına dikkat çekti.

Bilecik Belediye Başkanı park alanları için inceleme yaptı!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunup, yeni park ve dinlenme alanlarının yanı sıra mahalleye gerekli hizmetleri vereceklerini söyledi..

Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağcı: "Projelerle bilecik belediyesinin örnek ve çevreci olduğunu ispat edeceğiz" dedi.

Bilecik Üyücük Tümülüsü arkeolojik sit alanı oldu!

Bilecik Merkez Deresakarı Köyü'nde tespit edilen Üyücük Tümülüsü 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi. Üyücük Tümülüsü'ne ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bilecik'te orman yangını çıktı!

Bilecik'te orman yangını çıktı. Bilecik Bayırköy beldesindeki yangın yaklaşık olarak 1 hektar alana zarar verdi. Çıkan yangın yaklaşık, 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.

Ergin Külünk: Çamlıca Camisi Cumhuriyet tarihinde en büyük cami olacak!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet tarihinde inşa edilen en büyük cami özelliği taşıyacak" dedi.

Şanlıurfa'da atıl durumdaki Cumhuriyet Parkı sosyal tesise dönüştürüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye meclis üyeleriyle hizmete girmek üzere olan Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde iftar yemeğinde bir araya geldi. Parkın, sosyal tesisleri haline geçiş sürecini anlattı...

Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'nun yüzde 100'nü satın aldı!

Sabancı Holding'e ait çimento sektöründe faaliyet gösteren Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'nun tamamını 220,7 milyon dolara almak için sözleşme imzaladığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu' na bildirdi...

bilecik cumhuriyet Haberi

bilecik cumhuriyet

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Mahallesinde çocuklarımız içen yeterli oranda park ve bahçelerin olmadığına dikkat çekerek, uygun olan alanlara yeni park ve dinlenme alanları oluşturacaklarını ve bunun dışında gerekli olan hizmetleri vereceklerini söyledi. 


Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarlarına, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. 


Her mahalle için ayrı bir müjde veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Hemşerilerimizin de malumu olduğu üzere bu mahallemizde Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir çalışmamız olacaktı. 

Ancak mahalle sakinlerimiz bu projemize yeteri oranda kabul oyu vermedi. Bizler de daha önce belirttiğimiz şekilde bu mahallerimize de yerinde ve gerekli tüm hizmetleri vereceğimizi söylemiştik. Bugün de bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. 

Cumhuriyet Mahallemizin Kırklar...